Jump to content
Българският форум за музиканти

loud-fi

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.loudfi.com

Profile Information

  • Gender
    Male

loud-fi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря за мненията. Що се отнася до компресията това е общо решение,на групата така им харесва.Бях направил един микс с по-малко компресия,който също си звучеше добре,но в края на краищата остана този. За съжаление последно време много групи(продуценти) прекаляват с копресията,но какво да се прави това е положението щом на слушателите и програмните директори в радиата им харесва.
  2. Може да чуете цялото парче http://soundcloud.com/loudfi/fyeld-adrenawheel-finalmix а също и други неща записани в loud-fi studio тук
  3. Барабаните са 60/40 семпли който съм направил от акустичния им звук процесиран през няколко устроиства и доста звук от руум и оувърхед микрофоните доста компресирани(особенно руум микрофоните),баса е смес от усилвател и директен сигнал групирани с малко драйв,китарите малко eq и компресиран сигнал от техния руум на някой места,вокалите почти както са записани(U87,universal audio 6176) + малко ефекти на места,на мастера малко eq(cut) multiband comp.и softclip lim. всичко от finalizer 96k. Автоматизация има само на ефектите и програминга.
  4. http://www.youtube.com/watch?v=WgnwAl29KY0&feature=player_profilepage
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.