Jump to content
Българският форум за музиканти

Къде мога да запиша вокал


Recommended Posts

Искам да направя песен с една мацка , но трябва да отида в някое студио . Къде мога в София за да получа профисонална информация за записа както и да го направя? също и какви са тарифите?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...
  • 1 year later...

Виж в Toxity Records:

LINK

 

 

Аз имам конкретен въпрос за Toxity Records и ще се зарадвам на отговор. Търся студио, където в рамките на 100-200лв. ще запишем китара, бас, клавир, барабани и вокали с миксирането и всичко. Любопитно ми е дали сте се ползвали от услугите им и каква е точно тарифата, защото в сайта им не пише.., а студиото поне по снимките е доста внушително! Даже ако може да ми пуснете и лично съобщение с предварителни цени още по хубаво ... благодаря предварително!

Редактирано от chain rocker
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз вече почти 2 години не работя там и не знам как стоят нещата сега. За съжаление и колегата, с когото направихме студиото е напуснал, така че не мога да ти дам директен контакт. Трябва да се обадиш и да питаш. Когато го проектирахме имахме идеята да го направим удобно за по-компактни записи (voice over, реклама, китари, вокали, синтове...т.н.) и да записваме барабани, групи свирещи заедно в други студия, а смесване и мастериране - в Toxity. Миналата година като ходих, видях, че има повече апаратура, има възможност за повече инструменти и микрофони да бъдат записани едновременно, има и втора стая. Предполагам, че нещата са се развили още повече. Когато го правехме имахме достатъчен финансов ресурс, за да го направим наистина много качествено. Колегата Bobalan ни помогна с акустичното третиране и ни даде много полезни съвети. Взехме скъпи монитори, интерфейс, предусилватели, микрофони и т.н.

Цените бяха замислени да са удобни за всички и да се договарят за съответните проекти, но така и нямам идея как стоят нещата сега. Моят съвет е да се обадиш и да питаш за цени. Даже най-добре да отидеш до офиса и да видиш студиото. Така най-добре ще разбереш дали те устройва за твоя проект. Ако случайно имаш нужда от по-специална информация, можеш да ми пишеш на лично и аз ще се опитам да се свържа с колегите от другите отдели и да ги попитам. Поздрави и успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да направя песен с една мацка , но трябва да отида в някое студио . Къде мога в София за да получа профисонална информация за записа както и да го направя? също и какви са тарифите?

 

 

може и тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.