Guitar Hero Публикувано Август 2, 2009 Публикувано Август 2, 2009 Хора помогнете!Имам Школата на Юли Марков "С китара на купон" но нямам касетата ако някой знае как да я намеря да пише! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 Доста отдавна се търси и все я няма. Ако случаааайно някой я намери, пратете я да я боцна на сайта. Тенкс! Цитирай
Пепи Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 Аз я имам, както и останалите от поредицата. За хората проявяващи интерес да пишат ЛС. Малко съм ви заблудил, за което се извинявам. Това, което имам е: Iuli Markov - Blues, Rock, Scali, Clisheta.pdf Iuli Markov - Blues, Rock, Scali, Clisheta.mp3 Iuli Markov - Solo Kitara I Rock Improvizacia.pdf Iuli Markov - Solo Kitara I Rock Improvizacia, Side B.mp3 Iuli Markov - Solo Kitara I Rock Improvizacia, Side A.mp3 Iuli Markov - S Kitara Na Kupon 2.pdf Iuli Markov - S Kitara Na Kupon 2, Side B.mp3 Iuli Markov - S Kitara Na Kupon 2, Side A.mp3 Iuli Markov - S Kitara Na Kupon.pdf Iuli Markov - Rock Bukvar.pdf Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 4, 2009 Отговорено Август 4, 2009 То супер, че ги имаш, но тези са от сайта ми сваляни... Цитирай
Пепи Отговорено Август 4, 2009 Отговорено Август 4, 2009 Свялях ги преди много време и като видях темата се сетих, че имам нещо подобно на пс-то... Цитирай
Boris1 Отговорено Април 9, 2016 Отговорено Април 9, 2016 И аз търся тази книжка "С китара на купон" или нещо подобно, но нищо не намирам из нета. Някой може ли да даде линк? Опитах се да пусна ЛС на Пепи, но не открих как?! Цитирай
urgent Отговорено Май 16, 2016 Отговорено Май 16, 2016 Здравей, аз открих книгата преди няколко години в една библиотека в Бургас, направих си читателска карта за 5 лв. взех я и я копирах, но според мен от youtube, може да научиш много повече, от гледна точка на това, че чуваш и виждаш това, което трябва да изсвириш Цитирай
Recommended Posts