Squier BulletStrat Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 От скука..реших и аз да се пробвам да видя какво ще кажете Качеството не е хубаво, но това успях да направя .Записвано е с Reaper i GR3.Само барабаните не свиря аз.Китарите са мое дело. enjoy ! http://www.esnips.com/doc/453466cd-7fa7-43...d-of-mine-instr Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 28, 2009 Отговорено Юли 28, 2009 Много добре! Имам две забележки: 1. Малко премодулира сигнала; 2. Ритъм китарата е с много драйв - опитай да изчистиш с волюма на китарата... Цитирай
Squier BulletStrat Отговорено Юли 28, 2009 Автор Отговорено Юли 28, 2009 Благодаря! Ритъм китарата усетих че има повече отколкото трябва драйв,обаче понеже не се бях занимавал с ГР и не можах да си донаправя по крънч звученето както трябва и адски ме домързя да си играя(беше много топло) и му сложих просто драйв за да се отърва Цитирай
Necrophagist Отговорено Юли 28, 2009 Отговорено Юли 28, 2009 браво,браво и на мен ми хареса Каква китара си ползвал за записа ? Цитирай
rocker_vn Отговорено Юли 28, 2009 Отговорено Юли 28, 2009 абе слушах слушах... и се сетих - къде е баса??? Цитирай
Squier BulletStrat Отговорено Юли 28, 2009 Автор Отговорено Юли 28, 2009 ами няма бас,понеже нямам бас китара за да запиша партията ) а иначе китарата е Squier Bullet Strat Цитирай
Slav Отговорено Август 4, 2009 Отговорено Август 4, 2009 ^Е Сашо, що не каза бе брат ... Щях да ти изпраскам един виртуален бас. Цитирай
The SoUnD Отговорено Август 4, 2009 Отговорено Август 4, 2009 пък после викате , че евтините китари звучали зле дали.... повече от добре си звучи соло партията като за тази китара Цитирай
Necrophagist Отговорено Август 6, 2009 Отговорено Август 6, 2009 пък после викате , че евтините китари звучали зле дали.... повече от добре си звучи соло партията като за тази китара И аз си мислех че е нещо по-така...ама виж какво било то Мен звука много ми допадна и имаш моито поздрави Цитирай
ZVER0 Отговорено Август 10, 2009 Отговорено Август 10, 2009 Много добър звука и изпълнението наиситна. Само една забележка имам - High-hat-a на барабаните е много силен и заглушава ритъм китарата в определени части. Цитирай
Recommended Posts