Jump to content
Българският форум за музиканти

Извинявам се че пак пиша по същата тема но......


batkirk

Recommended Posts

Значи закрихте ми темата , но с това да ходя и да пробвам дисторжъни няма да стане , защото аз съм от Добрич а тук няма такива магазини , а не знам кога ще ходя до Варна пък и не знам магазините там за това мисля да си го поръчам от нета (т.е целта на предишната ми тема беше да ми предложите някой модел на дисторжъни Беринджър), китарата ми е Epiphone les paul special II , ,а кубето е Harley benton HB-20G

Надявам се че не досаждам на никого , просто търся помощ ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

На берингер к'вото и да вземеш-все ще сгрешиш(според мен). Ако има някой,който е спец по тая марка,нека каже.

Редактирано от bobikosatkata
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата ти пак я затварям, защото и по твоя начин няма да стане. Теми от този тип се отварят всеки ден и всеки ден лично аз трия тези теми. Защо ще ме попиташ... Давам ти отговор:

 

1. С писане ефект не се чува.

2. С четене в google.com има по-голяма вероятност да намериш информацията, която ти трябва, та дори със семпли. Дори май на официалния сайт на Берингер има тези семпли.

3. Не сме критерий за качество на това, което ще напазаруваш, затова като единствен вариант ти давам да отделиш време някой ден, да поровиш било то в google.com или youtube.com, където учудващо, но много хора пускат семпли на ефекти.

 

Като финал. Не, не досаждаш на никого, а просто ни учудваш, че пишеш толкова културно и възпитано, а не намираш алтернативния метод за изравяне на информация, който ти предлага Интернет.

 

Давам пример като пускам едно търсене и ми излиза резултат на 3-то място.

 

Дано това ти помогне повече...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.