batkirk Публикувано Юли 24, 2009 Публикувано Юли 24, 2009 Значи закрихте ми темата , но с това да ходя и да пробвам дисторжъни няма да стане , защото аз съм от Добрич а тук няма такива магазини , а не знам кога ще ходя до Варна пък и не знам магазините там за това мисля да си го поръчам от нета (т.е целта на предишната ми тема беше да ми предложите някой модел на дисторжъни Беринджър), китарата ми е Epiphone les paul special II , ,а кубето е Harley benton HB-20G Надявам се че не досаждам на никого , просто търся помощ ...
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 25, 2009 Отговорено Юли 25, 2009 Как да ти препоръчаме нещо, без да знаем какво искаш?
bobikosatkata Отговорено Юли 25, 2009 Отговорено Юли 25, 2009 (Редактирано) На берингер к'вото и да вземеш-все ще сгрешиш(според мен). Ако има някой,който е спец по тая марка,нека каже. Редактирано Юли 25, 2009 от bobikosatkata
IgniteAll Отговорено Юли 25, 2009 Отговорено Юли 25, 2009 Темата ти пак я затварям, защото и по твоя начин няма да стане. Теми от този тип се отварят всеки ден и всеки ден лично аз трия тези теми. Защо ще ме попиташ... Давам ти отговор: 1. С писане ефект не се чува. 2. С четене в google.com има по-голяма вероятност да намериш информацията, която ти трябва, та дори със семпли. Дори май на официалния сайт на Берингер има тези семпли. 3. Не сме критерий за качество на това, което ще напазаруваш, затова като единствен вариант ти давам да отделиш време някой ден, да поровиш било то в google.com или youtube.com, където учудващо, но много хора пускат семпли на ефекти. Като финал. Не, не досаждаш на никого, а просто ни учудваш, че пишеш толкова културно и възпитано, а не намираш алтернативния метод за изравяне на информация, който ти предлага Интернет. Давам пример като пускам едно търсене и ми излиза резултат на 3-то място. Дано това ти помогне повече...
Recommended Posts