ultramega Публикувано Юли 23, 2009 Публикувано Юли 23, 2009 Всякакви критики и мнения ще са ми от полза No Trabajo А ако на някой му хрумнат вокали и има мерак да се занимава , да заповяда . Цитирай
Lekov Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 ЕКСТРААА !!!! Радва много !!! Продължавай, много ме радват изпълненията ти Цитирай
kvelikov Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 А къде са вокалитееееееееееееее...........:------–) Цитирай
ultramega Отговорено Юли 24, 2009 Автор Отговорено Юли 24, 2009 ехаа Ами вокали няма, щото не мога да пея. Иначе си представям някакво лигаво пеене, какъвто е и инструментала. Все пак някой ако измисли нещо ще е супер. Много обичам съвместни парчета със съфорумници... Цитирай
Бицев Отговорено Юли 25, 2009 Отговорено Юли 25, 2009 Cool ! Пусни го в 'Джем', да ти се включат и други - Цитирай
ultramega Отговорено Юли 25, 2009 Автор Отговорено Юли 25, 2009 Ами да Ако не представлява проблем да го премести някой модератор, ако пък не може и тука да се включва , който му е кеф. Цитирай
Lekov Отговорено Юли 26, 2009 Отговорено Юли 26, 2009 брех толкова ме надъхва и развеселява, а в 2:46 китарата като почва да "мяучи" крещя и мятам глава като ненормален ... гениално ... точно по мой вкус парче, много про :) Цитирай
hristo96 Отговорено Август 4, 2009 Отговорено Август 4, 2009 браво много качествено нали е за писано с барабани бас и китара няма ритъм китара Цитирай
ultramega Отговорено Август 5, 2009 Автор Отговорено Август 5, 2009 Благодаря за слушаненто Киатарата е една, но съм я свирил два пъти като съм я поразделил в ляво и в дясно. Идеята беше да е простичко с минимален брой инструменти. Много се кефя на добри триота в такъв състав(китара бас и барабани) , но все повече се убеждавам че са рядкост. Цитирай
Recommended Posts