Black Bird Публикувано Юли 22, 2009 Публикувано Юли 22, 2009 Енда груба идея за лятна песен с вокал този път,,, http://www.nalbantov.com/music/AbandonedPlace.mp3 Все още не е напълно готова... Надявам се да ви хареса Цитирай
kvelikov Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 Аха, можело значи...:---) Няма да коментирам вокалът, защото както сам казваш още не е завършено. Има пипане по микса, а защо не и по аранжимента... Важното е, че е различно...:----) Харесва ми! Успех! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 Ооооо, ти си бил "скрита лимонка"! Разкошно е, как си му сменил фасона на това парче - не е истина просто! (Явно плажовете ти се отразяват добре. ) Браво, супер, яко! Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 22, 2009 Автор Отговорено Юли 22, 2009 Благодаря братя и сестри! Просто това е ремикс с рязане на частите и нова констркуция... Като се завърши гласа ще поиграя с ангажимента още... Angelina, ако искаш да ти метна музичката без вокал да се изкажеш... Ако искаш де Морето руле...искам още 8 дена бяха един миг Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 Метни. И текста ми прати, моля. Но аз имам известен проблем с вокала - готина ти е линията, а и настроението (ако си пял ти!?) и почти не ми се иска да пипам. А съпроводът и движенията са ти много богати и, ако трябва да съм искрена, като го заслушах в самото начало, ми хрумнаха отпявания, които почти се покриха мелодично с линиите, дето си ги изсвирил по-нататък с китарите. Като се изключи баланс (динамически, не композиционен) между подложката, соловия глас и теми на солиращи китари, почти нищо не ми липсва. И много ми харесва - ... това да ми е проблема, дет му се вика! Пущай, стига съм философствала. Благодаря! Цитирай
Fenix Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 Ъм, къде ми е мнението? Днеска писах известно време, някой да го е мернал? Не си спомням да съм писал нещо против правилата, а нещо ми липсва фермана от днес следобед... Цитирай
vanboy Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 Поздравления за приветливото парче. Според мен вокалът си е изпял нещата доста прилично-чудесно се вписва в парчето-има чувство в гласа,нежност даже... Успехи! Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 23, 2009 Автор Отговорено Юли 23, 2009 vanboy да вокала става...макар, че ще прави нови вокали Цитирай
DYLGIQ Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 Гот е, бравус, Митак! Леко Лукатърска бленда имаш, а може и да ми се струва, че от няколко дни съм на вълна тотализатори и безчет други проекти на Стив - във връзка със събитието утре... Цитирай
zwero Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 Е, сега знаем накъде ще отива следващия албум. Много добре си се справил с вокалите. Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 23, 2009 Автор Отговорено Юли 23, 2009 Братя! Вокала не съм аз!!!!!!!!!! Сори за неразбирането!!! Човека е мой френд от Нова Зеландия! Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 Приятно парче - кефи ме по всички параметри, така че няма да преповтарям колегите. Има само две нещица, дето ми правят впечатление - като цяло вокалите са ми тихи и нещо ми звучат като да са тюнвани с някакъв уред и като следствие на моменти се появява есенция на ефектът "Стоян Михалев". Цитирай
Recommended Posts