Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 123
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Аха, можело значи...:---)

Няма да коментирам вокалът, защото както сам казваш още не е завършено.

Има пипане по микса, а защо не и по аранжимента...

Важното е, че е различно...:----)

Харесва ми!

Успех!

Отговорено

Ооооо, ти си бил "скрита лимонка"! :greenangel:

Разкошно е, как си му сменил фасона на това парче - не е истина просто!

(Явно плажовете ти се отразяват добре. ;))

Браво, супер, яко!

;):hooray::yahoo::)

Отговорено

Благодаря братя и сестри! <_<

Просто това е ремикс с рязане на частите и нова констркуция...

Като се завърши гласа ще поиграя с ангажимента още...

Angelina, ако искаш да ти метна музичката без вокал да се изкажеш...

Ако искаш де :)

:dance: Морето руле...искам още

8 дена бяха един миг

Отговорено

Метни. <_<

И текста ми прати, моля.

Но аз имам известен проблем с вокала :dance: - готина ти е линията, а и настроението (ако си пял ти!?) и почти не ми се иска да пипам. А съпроводът и движенията са ти много богати и, ако трябва да съм искрена, като го заслушах в самото начало, ми хрумнаха отпявания, които почти се покриха мелодично с линиите, дето си ги изсвирил по-нататък с китарите.

Като се изключи баланс (динамически, не композиционен) между подложката, соловия глас и теми на солиращи китари, почти нищо не ми липсва. И много ми харесва - ... това да ми е проблема, дет му се вика!

Пущай, стига съм философствала.

Благодаря! :)

Отговорено

Ъм, къде ми е мнението? Днеска писах известно време, някой да го е мернал? Не си спомням да съм писал нещо против правилата, а нещо ми липсва фермана от днес следобед... ;)

Отговорено

Поздравления за приветливото парче. Според мен вокалът си е изпял нещата доста прилично-чудесно се вписва в парчето-има чувство в гласа,нежност даже...

Успехи!

Отговорено

Гот е, бравус, Митак! Леко Лукатърска бленда имаш, а може и да ми се струва, че от няколко дни съм на вълна тотализатори и безчет други проекти на Стив - във връзка със събитието утре...

Отговорено

Приятно парче - кефи ме по всички параметри, така че няма да преповтарям колегите. :metalist:

Има само две нещица, дето ми правят впечатление - като цяло вокалите са ми тихи и нещо ми звучат като да са тюнвани с някакъв уред и като следствие на моменти се появява есенция на ефектът "Стоян Михалев".