bassa Публикувано Юли 19, 2009 Публикувано Юли 19, 2009 някой може ли да помогне за построяването на този акорд? по-скоро исках да попитам за хармоничната тоналност на C#
Kurt Uvash Отговорено Юли 19, 2009 Отговорено Юли 19, 2009 Не съм убеден, че разбирам какво питаш, дори съм по-скоро сигурен, че самият (самата) ти не знаеш какво питаш?! Доста объркващ въпрос... трябва да отбележа.
Steppenwolf Отговорено Юли 19, 2009 Отговорено Юли 19, 2009 Ъ? Хармоничен мажор или хармоничен минор? Кой акорд от всичките?
Fenix Отговорено Юли 20, 2009 Отговорено Юли 20, 2009 Абе важното е да е за бас, пък няма значение кви са нотите в него!
Свилен Бас Отговорено Юли 20, 2009 Отговорено Юли 20, 2009 В средното ми училище, учителят по физика, независимо от оценките през годината, накрая винаги даваше възможност да се бориш за колкото пожелаеш и няколко пъти съм бил свидетел на изпитвания от рода на: - Колега, колко желаете? - 6! - Много добре... Следва изпитванка и повторен въпрос: - Та, колко искате, значи? - Ми, 5... Често изпитването завършваше с: - Я, по-добре си седнете, докато е време, че да не идвате лятото отново при мен. ... Когато някой задаваше въпрос на учителя, свързан с учебния материал в почти всички случаи получаваше обратно "Какво точно ме питате?", "Сигурен ли сте, че ме питате това" (и още няколко доста "потискащи отговорчета" в подобен стил) и най-редовно ученикът сядаше обратно, не получил отговор на въпроса си, мислейки как да го зададе и дали изобщо да го задава. В почти всички случаи след това нямаше повторен въпрос - част от хората си отговаряха сами, успели да разберат какво искат да попитат, а другата част изпадаха в жестоки депресии. ...та, бръмчах толкова, понеже ако бях написал "отговорът често се съдържа във въпроса" или по-точно "правилно формулираният проблем е половината решение", можеше и да сметнеш, че се заяждам Последно: C# хармоничен акорд за бас! Не някой може ли да помогне (Да.) за построяването на този акорд? Не. по-скоро исках да попитам за хармоничната тоналност на C# Не!
bassa Отговорено Юли 20, 2009 Автор Отговорено Юли 20, 2009 абе важното е,че разбрах това ,което се искаше от мене .А пък дали вие сте ме разбрали тра вече нема значение......
Steppenwolf Отговорено Юли 20, 2009 Отговорено Юли 20, 2009 Това е едно от най-глупавите и ръбати изречения, които съм чел напоследък във форума и с което сам си правиш харакири. След като няма значение дали си разбран, излишно е изобщо да пишеш.
Recommended Posts