Jump to content
Българският форум за музиканти

Купувам/Продавам


Recommended Posts

Това е може би най-проблемният(за мен) раздел от както го има форума.

Въпреки ограниченията и хубавите правила, пак някой тарикати намират начини да се промъкват между капките.

По темата, идеята ми е да се въведе някакво правило което ограничава и освен броя на темите, но и броя на постовете в тях. Примерно потребителят който пуска темата да няма право на повече от два поредни собствени поста. Ако някой го попита нещо ще може да си отговори, ако е пропуснал нещо и е пропуснал ЕДИТ-а, ще може с вторият си пост да допълни.

Това е само пример, сигурен съм, че ако модовете преценят, че проблема не е само в моя телевизор, биха могли да измислят по-адекватно решение.

Та това ми предложение е породено от злоупотребите на някой хора с форума(заради които вероятно беше въведено и ограничението на броя на обявите). В общи линии винаги като си отворя индекса на форумчето и погледна към раздела Купувам/продавам виждам, че последно ъпдейтваната тема е на съответният индивид. Човека си отговаря сам на себе си по незнам си колко пъти на ден и така обявата му винаги си седи най-отпред в форума. Мисля, че е нелепо да се правят теми от по няколко страници само и единствено постове на един и същи човек(освен ако той не е мод и темата не е с правилата на форума :) )

 

 

Та ще се радвам ако шефовете обмислят въпроса.

 

Благодаря за вниманието!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:greenangel:

 

Аз предлагам просто да се ограничи въпросният човек защото и преди заради него беше 50 % заслугата да не ти изплува темата най-отпред като се ъпне.. А има нужда като е застаряла (вместо нова и нова през седмица или две)..

Сега като си пишеш сам отговори се появява в "Нови коментари/постове" .И пак може да се види поне за малко.

 

По-скоро трябва да се махнат всички ограничения и да се озъптят 10 човека дето не разбират от дума, намек ,натъртване, натвърдване и откровенно предупреждение.. Накрая лум балтията и да поразмишлява 1 седмица, две или повече защо аджеба така стана...

 

Член съм на форума от начало, и несъзнателно даже без да ми е било за цел, доста добри наблюдения имам, че повечето хора 98% са доста разбрани и спазват тона и правилата..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В общи линии винаги като си отворя индекса на форумчето и погледна към раздела Купувам/продавам виждам, че последно ъпдейтваната тема е на съответният индивид. Човека си отговаря сам на себе си по незнам си колко пъти на ден и така обявата му винаги си седи най-отпред в форума.

 

Сигурен съм кой индивид имаш предвид.Не го познавам човека и не искам да го преценявам прибързано, но това което прави наистина е непочтено.Освен това намирисва на еФтин трик, което все пак си е за сметка на продавача.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Има функция за сортиране на темите в този подраздел и отметка да ти я запази, както ти е кеф. Сложи да се сортират по дата на пускане на обявата, така ще виждат "негови" теми един път в седмицата - точно толкова, колкото и от други активни в този подфорум потребители. Ако искаш да следиш мненията в интересни за теб теми - има функция Subscribe.

2. Има функция Ignore, която може да се ползва повече от успешно! :bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Конкретния случай не ми е голям проблем, но иначе тези функции изглеждат полезни.

Трябва като имам повече време да ги поразгледам и поразцъкам настройките.

:bravo:

Редактирано от Slacoth
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не мисля,че това е правилният подход.Функциите добре са измислени и все пак са за това,но както е казал Наполеон - да мълчиш пред несправедливостта,значи да си съгласен с нея.Трябва да си има някакви граници,защото много хора вече отбягват да споделят ценни опит и знания или въобще не влизат заради ей такива неща

Предложението е добре замислено според мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.