black_waltz Публикувано Юли 16, 2009 Публикувано Юли 16, 2009 Това е може би най-проблемният(за мен) раздел от както го има форума. Въпреки ограниченията и хубавите правила, пак някой тарикати намират начини да се промъкват между капките. По темата, идеята ми е да се въведе някакво правило което ограничава и освен броя на темите, но и броя на постовете в тях. Примерно потребителят който пуска темата да няма право на повече от два поредни собствени поста. Ако някой го попита нещо ще може да си отговори, ако е пропуснал нещо и е пропуснал ЕДИТ-а, ще може с вторият си пост да допълни. Това е само пример, сигурен съм, че ако модовете преценят, че проблема не е само в моя телевизор, биха могли да измислят по-адекватно решение. Та това ми предложение е породено от злоупотребите на някой хора с форума(заради които вероятно беше въведено и ограничението на броя на обявите). В общи линии винаги като си отворя индекса на форумчето и погледна към раздела Купувам/продавам виждам, че последно ъпдейтваната тема е на съответният индивид. Човека си отговаря сам на себе си по незнам си колко пъти на ден и така обявата му винаги си седи най-отпред в форума. Мисля, че е нелепо да се правят теми от по няколко страници само и единствено постове на един и същи човек(освен ако той не е мод и темата не е с правилата на форума ) Та ще се радвам ако шефовете обмислят въпроса. Благодаря за вниманието! Цитирай
Necrophagist Отговорено Юли 16, 2009 Отговорено Юли 16, 2009 Гласувам с 2 ръце Поздрави Ники,дано се видим скоро Цитирай
Ava Отговорено Юли 18, 2009 Отговорено Юли 18, 2009 Аз предлагам просто да се ограничи въпросният човек защото и преди заради него беше 50 % заслугата да не ти изплува темата най-отпред като се ъпне.. А има нужда като е застаряла (вместо нова и нова през седмица или две).. Сега като си пишеш сам отговори се появява в "Нови коментари/постове" .И пак може да се види поне за малко. По-скоро трябва да се махнат всички ограничения и да се озъптят 10 човека дето не разбират от дума, намек ,натъртване, натвърдване и откровенно предупреждение.. Накрая лум балтията и да поразмишлява 1 седмица, две или повече защо аджеба така стана... Член съм на форума от начало, и несъзнателно даже без да ми е било за цел, доста добри наблюдения имам, че повечето хора 98% са доста разбрани и спазват тона и правилата.. Цитирай
Slacoth Отговорено Юли 20, 2009 Отговорено Юли 20, 2009 В общи линии винаги като си отворя индекса на форумчето и погледна към раздела Купувам/продавам виждам, че последно ъпдейтваната тема е на съответният индивид. Човека си отговаря сам на себе си по незнам си колко пъти на ден и така обявата му винаги си седи най-отпред в форума. Сигурен съм кой индивид имаш предвид.Не го познавам човека и не искам да го преценявам прибързано, но това което прави наистина е непочтено.Освен това намирисва на еФтин трик, което все пак си е за сметка на продавача. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 1. Има функция за сортиране на темите в този подраздел и отметка да ти я запази, както ти е кеф. Сложи да се сортират по дата на пускане на обявата, така ще виждат "негови" теми един път в седмицата - точно толкова, колкото и от други активни в този подфорум потребители. Ако искаш да следиш мненията в интересни за теб теми - има функция Subscribe. 2. Има функция Ignore, която може да се ползва повече от успешно! Цитирай
Slacoth Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 (Редактирано) Конкретния случай не ми е голям проблем, но иначе тези функции изглеждат полезни. Трябва като имам повече време да ги поразгледам и поразцъкам настройките. Редактирано Юли 21, 2009 от Slacoth Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 Аз не мисля,че това е правилният подход.Функциите добре са измислени и все пак са за това,но както е казал Наполеон - да мълчиш пред несправедливостта,значи да си съгласен с нея.Трябва да си има някакви граници,защото много хора вече отбягват да споделят ценни опит и знания или въобще не влизат заради ей такива неща Предложението е добре замислено според мен. Цитирай
Recommended Posts