kiusha82 Публикувано Юли 16, 2009 Публикувано Юли 16, 2009 Как е по-добре да си пусна китарта в пулта с канон или жак? Пробвал съм с жак атаката е малко слаба.Скоро си взех кабел с канон и май е по-добре,но кажете вие какво мислите? Цитирай
Kalmar Отговорено Юли 16, 2009 Отговорено Юли 16, 2009 Най-добре е да озвучиш инструмента с усилвател и микрофон. но там ще се вкараш в други филми. Та конкретно, ако включваш китарата директно е добре тя първо да минава през DI box, от който да излиза на канон кабел и в пулта. Има доста добри DI боксчета в Динакорд на Behringer (трябва да провериш дали ги има още), които не са особено скъпи. Цитирай
Icarus Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Подозирам, че колегата говори за електроакустична китара. Това, което аз съм забелязал е, че просто сигналът е една идея по-силен и по-чист, може би. Иначе окраската на тона няма как да се промени. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Е къде имаш изход за канон на електрическата китара? Цитирай
kiusha82 Отговорено Юли 17, 2009 Автор Отговорено Юли 17, 2009 Е къде имаш изход за канон на електрическата китара? Не ,че е невъзможно ,но имам жак.Питам къде да пусна китарта в пулта в жак входа или канона? Цитирай
Kalmar Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Ами аз ти написах какъв е варианта, ако искаш да ти е ок звука. Иначе навремето имаше едни Орфейки, които май бяха с канон, вместо жак, ако ни мъ лъджи паметта. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 (Редактирано) Aко от китарата имаш само изход за жак и вътре в китарата няма предусилвател на батерии, най-добре е да се пусне във висикоимпедансен(инструментален, hi-z) НЕ ЛИНЕЕН вход. От канон едва ли има смисъл, тъй като не вярвам да имаш фазоинвертираща електроника в китарата(щом няма изход канон от нея). Редактирано Юли 17, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
kiusha82 Отговорено Юли 17, 2009 Автор Отговорено Юли 17, 2009 Нямам такъв предусилвател в електрониката ми.Благодаря за отзивчивостта. Цитирай
Recommended Posts