cecob Отговорено Юли 22, 2009 Автор Отговорено Юли 22, 2009 Предлагам да го направим за 9ти/10ти Август (Неделя/Понеделник) с PVC–та на някое тепе +1 Цитирай
evernas Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 аз не съм от Пловдив,само искам да кажа,че познавам само един басист от Пловдив,ама за мене е един от най-добрите в БГ....Делян Обретенов-Диката!!!!!!!!! Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 (Редактирано) PVC, може и без ръце... и аз ще се довлеча с бутилки на тепе ^ Диката освен, че е много добър басист, свири убийствено и на китара, ама се прави.. абе старата школа си личи отдалече Редактирано Юли 23, 2009 от Nikifena Цитирай
vurbito Отговорено Юли 29, 2009 Отговорено Юли 29, 2009 Как сте за 20:00 на паметника на Левски в началото на Бунарджика на 9ти? п.с ако можете носете кухарки Цитирай
MDM Отговорено Юли 31, 2009 Отговорено Юли 31, 2009 Страхотна идея! Бройте ме и мен.... с бас ли да дойда и къде и от колко ще е последно срещата? Цитирай
vurbito Отговорено Август 1, 2009 Отговорено Август 1, 2009 MDM : Чакаме потвърждение от колегите И да, ако имаш акустичен инструмент (какъвто и да е) го носи На 5ти се прибирам в Пловдив и от тогава съм на линия С мен би трябвало да дойде един колега от Варна. Поздрави! Цитирай
Supersonic Bitch Отговорено Август 11, 2009 Отговорено Август 11, 2009 Естествено, не сме с патриархални предразсъдъци! Цитирай
S-Sim-G Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 Доста добра идея е това да вземем да се съберем да пием по бира "Съединиението прави силата" Можете да броите още един плд басист от октомври нататък, че още съм на морето :D . До скоро и наздраве ... Цитирай
bamzi Отговорено Септември 5, 2009 Отговорено Септември 5, 2009 Здравейте колеги!Ровичкам се във форума и ето и мойто мнение.В Пловдив има доста музиканти,а и доста басисти...само че...ще ми се да се направи едно разделение,интересно е ---колко басисти има в Пловдив,които свирят само в Пловдив и си изкарват хляба само със свирене,никаква друга дейност,всички финанси излизат от пръсти и 4,5, или 6 дебели жици. Аз познавам двама: Сашо,невероятен басист,уникален,предимно джазмен,може да го видите на много джаз и поп сцени и банди,Биг бенд Пловдив,с Весо Койчев,С Теодоси, и Мюзик Айдъл....-мойте уважения за таланта и труда на този колега. И аз....Bamzi----малко нескромно...само че в друг жанр...в кръчмата всяка вечер,р-т Краси,як купон,чака рака и балкански фолк,народна музика.......-комерсиална работа!Какво да се прави,нали трябва мляко за децата! Жалкото е ,че има още много чудесни басисти в Пловдив,ама безпаричието,липсата на работа ги принудиха или да сложат баса в нафталин и да се занимават с други дейности,или хванаха чужбина....!!! Ако ми си наложи,няма и кой да ме замести за една вечер,тъпа работа. Това е.... хайде със здраве.... Цитирай
S-Sim-G Отговорено Септември 5, 2009 Отговорено Септември 5, 2009 (Редактирано) Тука малко се обърках bamzi, нали си написал колко са басистите които свирят само в Пловдив ?!? Аз Леков го познавам, само че до колкото ми е известно си свири предимно в София, е да в момента преподава в АМТИ ама... То и аз само със свирене се занимавам ама на морето предимно и после малко на балкана .. Как се казваш между другото (към Bamzi) ? Редактирано Септември 5, 2009 от S-Sim-G Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 5, 2009 Отговорено Септември 5, 2009 сега последно, кога ще има сбирка по басистки му ? Цитирай
S-Sim-G Отговорено Септември 5, 2009 Отговорено Септември 5, 2009 Надявам се да е след като съм се прибрал от морето .То това не е ясно точно кога ще стане де ама предполагам към края на септември или началото на октомври .... До скоро и НАЗДРАВЕ :D Цитирай
Spi† Fire Отговорено Септември 8, 2009 Отговорено Септември 8, 2009 Я предлага Ю първата седмица на октомври(събота/неделя) ... Цитирай
pjambo Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 ЕЕЕЕЕ.. това е супер бе ,Маина! Цитирай
Recommended Posts