killer Публикувано Юли 11, 2009 Публикувано Юли 11, 2009 Напоследък съм на вълна Gary Moore и реших да запиша нещо и с Universa. Знам че с Music Man-а щеше да звучи по-добре, но исках да изсвиря нещо със седмака че напоследък все в куфара си седи. Естествено на места има импровизации, но така е като караш по спомени . Стигна се и до необичаен парадокс: записах два варианта и със сестра ми се разделихме на два лагера, на мен ми хареса 1-вият вариант а на нея 2-рият. Така и не стигнахме до консенсус кой от двата варианта да кача затова качих и двата, на вас оставям да си изберете фаворит измежду двата варианта. Записано е със старят ми гиър: zoom 9150 лампов китарен процесор => компютър. Не веднъж съм споменавал че това е огромен компромис със звукът, но предполагам вече сте ми свикнали Марио Цитирай
kiusha82 Отговорено Юли 11, 2009 Отговорено Юли 11, 2009 Не съм слушал Гари ,но все пак ми хареса изпълненнието ти.Китарата е яка. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 12, 2009 Отговорено Юли 12, 2009 Ааа, и това влиза в прайвит фолдъра с твои неща!!! Повече ми хареса първия вариант. Цитирай
Polyphone Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 И двата варианта ми звучат чудесно ! Цитирай
killer Отговорено Юли 16, 2009 Автор Отговорено Юли 16, 2009 Много благодаря за добрите думи, радвам се че Ви е харесало. Марио Цитирай
DREAMMIND Отговорено Юли 16, 2009 Отговорено Юли 16, 2009 супер е кавъра, най -ме кефят умели импровизации браво ман, фен съм ти Цитирай
Recommended Posts