Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

На пръв поглед изглеждат отлично(навяват ми някаква смътна асоциация с Tama Starcassic...),но как стоят нещата с качеството на изработката и най-вече звукът...там вече,трябва да сподели някой който и имал допир с това "чудо"

Редактирано от EX-FLAMES
Отговорено (Редактирано)

И те от скоро започнаха сами да си произвеждат корпусите,като доста други малки фирмички.Преди това ползваха шелове на Келър и бяха по-популярни.Имай предвид,че конкретния комплект е от по-евтините серии с basswood/липа/ или poplar/топола/ Което от двете дървета да срещнеш в един комплект-бягай надалеч.По-мека и пореста дървесина,което я прави евтина.А също поради по-лошите си акустични характеристики в лютиерството се ползва само за подложки и на места, на които няма да се отрази на акустиката на целия инструмент.Но това си е мое мнение.

Ако смяташ да ги купуваш,по-добре заложи на по-малък сет,но пък от по-добро дърво или ако искаш голям комплект си събери 2 сета Тактон/Амати,вместо да вложиш толкова пари в нов инструмент,но с по-ниско качество.Количество и качество са две различни неща :greenangel:

п.п.Но пък от друга страна,любимецът на младото поколение Джоуи Джордисън свири на много ниска серия Пърл, ако не се лъжа, така че.... :)

Редактирано от vihro
Отговорено

съвсем не :) Джоуи свири на Мастърс, а хитреците от Пърл за му направили сигничър серия от нисък клас точно за да се продава на младежта, дето като види черни барабани със слипнот лого и и потичат лигите ;)

Отговорено (Редактирано)

Е то и с чинелите е същата работа. Долни са много ей

Редактирано от Monni
Отговорено

е.. ги чинелите мене тех не ме интересуват важно ми беше като марка как са иначе . joey jordison пукната пара не давам за него.за мене не свири добре. :girl_witch:

Отговорено

Всъщност чак сега видях че става въпрос за конкретен сет, мнението което споделих по - горе, се отнася само за скъпите им неща.

Vihro е напълно прав за използваната дървесина. И аз бягам от такива шелове и не ги препоръчвам на никого.

Извинявам се за набързо дадения съвет.

Поздрави. :rolleyes:

Отговорено

Барабаните са Канадски и са доста сносни,естествено както всяка марка си имат топ,семи и мидъл модели!

Отговорено

На мен ако ми се наложи да купувам такива барабани със сигурност няма да го направя от този сайт,тази цена просто разцепи мрака та то тук има 450$ Yamaha-и из местните магазинчета......1500 $ като че ли от марс ги носят! :)