Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

здравейте, искам да ви попитам...за размер на тонколона която искам да направя и сглобя сам. става въпрос за двулентова колона, основния говорител ще е еминенс капа 12" и някаква хорна, като литраж, знам че трябва да е около 60 литра, но има ли някой стандартни размери или какви размери ще са най-подходящи за такъв ти тонколона. благодаря ви предварително!

Отговорено (Редактирано)
здравейте, искам да ви попитам...за размер на тонколона която искам да направя и сглобя сам. става въпрос за двулентова колона, основния говорител ще е еминенс капа 12" и някаква хорна, като литраж, знам че трябва да е около 60 литра, но има ли някой стандартни размери или какви размери ще са най-подходящи за такъв ти тонколона. благодаря ви предварително!

Ако е за китара направи я удобна за носене и подходяща за поставяне на глава върху нея.Каппа 12 е много сериозен говорител но не е капризен към обем.Имам подходящи хорни няколко вида.На ЛС.Продавам и празен кабинет и мога да го разрежа за 1 X 12 и хорна и да го

доставя до СТ.ЗАГОРА.

http://www.dalavera.net/product/view/i/1113544/c/4

Може и да се разберем нещо свързано с твоя пулт! Чао засега!Естествено ще доплатя!

Редактирано от MARK B
Отговорено

jordanil, радвам се за теб, хубаво се похвали :cheers2: обаче не ми върши работа монитор...не ми трябва и за китара, а за озвучаване.

Отговорено

о хора, моля ви престанете д ами предлагате говорители и кутии з акупуване тук, или на ЛС, не искам да купувам нищо, имам материали и техника, просто искам да си ги направя сам, не ми помагате като ми предлагате да купувам говорители и кутии! айде дано се намери все пак някой, който не е толкова търговец, колкото майстор :)

Отговорено (Редактирано)

Майстор и озвучител съм.Имам доста апаратури естествено винаги има неща за продаване.

По темата:Ако колонката с Еминенса Каппа я ползваш с бас каса може да е 50-60 литра,ако е без-

обема трябва да е 100-110 литра.Айде чао.

И съм свирил 25 години на бас китара имам 6 баса- 4 MADE IN USA и 2 MADE IN JAPAN.

Последното бе спезиално инфо за басистите.

Редактирано от MARK B
Отговорено

110 литра??? за 12 инча, ако е без каса???? сигурно с каса ще се ползва, или в по-голям комплект...ама 110 ми се струв амного сякаш...