Bo Yan Публикувано Ноември 10, 2005 Share Публикувано Ноември 10, 2005 Търся си активна електроника за пасивни адаптери. Имам една на фендър, за модела на Бъди Гай и Клептън, която никак не ми харесва как звучи, да не говорим, че я получих дефектна и ако не беше Никифена даже нямаше да мога и да я чуя. Молбата ми е следната. Споделете опита си с активни електроники за електрическа китара с ПАСИВНИ адаптери, който имате - марки, модели, цени, на какви китари, КАК СА ЗВУЧАЛИ,... каквото се сетите. Много държа да си сложа на въпросната китара активна електроника и ще ми е от полза всичко, което ще напишете тук. Благодаря! ПС имаше едно време едни Пълдини с активна електроника, някой има ли такъв? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Ноември 10, 2005 Share Отговорено Ноември 10, 2005 Каква активна електроника по-точно искаш да сложиш? Щото джаджи хиляди- еквалайзери, буустери, филтри...............................? Или просто ей така, да има нещо "гъзарско"? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bo Yan Отговорено Ноември 10, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 10, 2005 нещо "гъзарско"? е, нали трябва да сме гъзари :Д какво си чул от тия неща? идеята е да звучи хубаво и да мога да му намирам приложение. напр. нещо което ще мога да ползвам за сола или за повече/по-малко кривоч,... абе искам да сложа нещо, най-малкото защото на китарата има един потенциометър, който не служи за нищо. в краен случай ще го направя волюм за средния адаптер, но предпочитам да опитам активна електроника Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Ноември 10, 2005 Share Отговорено Ноември 10, 2005 Въх... ама ти какво разбираш под активна електроника? За това, което казваш ,можеш да си вземеш компресор или буустер като камионче, не виждам смисъл да го вграждаш в китарата. Иначе съм чувал активен еквалайзер за бас, ама той и баса беше мамата-си-джаза, тей-че нормално звучеше убийствено Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 10, 2005 Share Отговорено Ноември 10, 2005 Ами обикновената активна електроника представлява обикновен буустер. Не прави почти нищо със звука, освен че го усилва и ти подобрява съотношението сигнал/шум. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Ноември 10, 2005 Share Отговорено Ноември 10, 2005 Що само това, има много активни джаджи- както казах- еквалайзери, филтри разни, даже вградени ефект-процесори Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bo Yan Отговорено Ноември 11, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 11, 2005 Явно никой не може да ми помогне... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Ноември 11, 2005 Share Отговорено Ноември 11, 2005 На някои от по-скъпите Фендъри имаше вграден мидъл бууст с копченце. Ама ти казваш, че вече си се опарил от Фендър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 11, 2005 Share Отговорено Ноември 11, 2005 Палнът е следния. Добарваш от някъде китарен еквилайзер. Китарата минава през него, после през ефектите, с които свириш. Харесваш се няколко типа звучене(абстрахирайки се от шума). Казваш ми какви звуци си си харесал(какви положения на еквилайзера), и аз ти правя електроника, с която да ги превключваш. Иначе мога да ти направя електроника, с която да си правиш какъвто си искаш звук, но тя би биля много неудобна, заради множеството възможни настрийки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Ноември 11, 2005 Share Отговорено Ноември 11, 2005 неудобна, заради множеството възможни настрийки. Нема страшно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Ноември 11, 2005 Share Отговорено Ноември 11, 2005 неудобна, заради множеството възможни настрийки. Нема страшно! Ей'тва е зверско !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bo Yan Отговорено Ноември 11, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 11, 2005 Нема страшно! хихи юнаци, взехте да ме ебавате муахахахаа Евтиме, мерси за предложението, ще помисля. никой не се обажда за Пълдините с активна електроника... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Ноември 11, 2005 Share Отговорено Ноември 11, 2005 хихи юнаци, взехте да ме ебавате муахахахаа (споко , нека става майтапа , нал' тъй' копил'уе ???) офф / Тая иконка трабва да я добавите във форума ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts