rockfire Отговорено Септември 4, 2009 Отговорено Септември 4, 2009 Ура - вече има къде да свирим! Браво ! Docc изкара за по поне! Само това матроски клуб не знам къде е? Остана да подготвим програма ,която да събере публика... Е ако може и да посвирим и в петък и събота - еееееееееееееебаси кефа! Айде Цитирай
docc Отговорено Септември 4, 2009 Отговорено Септември 4, 2009 Змаеш ли всъщност пътници няма на никой влак. Говорим за пътници с билети . Дай пример за рок събитие което си е избило разходите само с билети ( във Варна ) И като цяло идеята за Варна беше друга, а да не говорим че темата е за съвсем трето Защо трябва аз да давам (изисквания) пример !? Не съм заемал позоция по тема за "рентабилност на рок-събития във Варна". Само припомням как нормално се случват нещата в пазарни условия (т.е. - навсякъде, където се случват заслужено). Друг участник в дискусията посочи, че имало пътници на гара Шумен. Спряганата "идея за Варна" е съвсем същата, както и за другите места - някой да постеле и рок-тружениците да се наместят на постланото (или пък .... на метеното). ... пък като няма пътници - влака отива в глуха линия и ... те така! Цитирай
aitapeapea Отговорено Септември 4, 2009 Отговорено Септември 4, 2009 Защо трябва аз да давам (изисквания) пример !? Не съм заемал позоция по тема за "рентабилност на рок-събития във Варна". Само припомням как нормално се случват нещата в пазарни условия (т.е. - навсякъде, където се случват заслужено). Спряганата "идея за Варна" е съвсем същата, както и за другите места - някой да постеле и рок-тружениците да се наместят на постланото (или пък .... на метеното). ... пък като няма пътници - влака отива в глуха линия и ... те така! Защото май си единствения който твърди ,че ситуацията във Варна е супер и има безброй места за свирене. В случая няма влак , а как да има пътници . А пък какво лошо има някой да постеле на рок групите ? На мен лично най-малко ми липсва зоната и ако искам ще намеря къде да свиря, Но имаше клубове : Талисман, Speed fire , RAM, HYPE , Нострадамус , Тари , Бонкърс , Манхатън , Медик , Блус Брадърс, Вулкан, Light house , Козия рог ..... за тези се сетих) а сега единственото доближаващо се до тях заведение в Варна е ....в Шумен Цитирай
docc Отговорено Септември 4, 2009 Отговорено Септември 4, 2009 (Редактирано) Изброил съм някои от местата. Не са безброй, но са предостатъчно - стига да има някой, да свири докато друг го слуша и трети - да събере (организира събирането на) единия и другия. А за постилането (и тотото) - няма лошо! Чакай! Редактирано Септември 4, 2009 от docc Цитирай
docc Отговорено Септември 4, 2009 Отговорено Септември 4, 2009 ....Остана да подготвим програма ,която да събере публика... То с това обикновено се започва! Направиш ли го - места за представяне има (не "вече", а отдавна). Цитирай
dorchester Отговорено Септември 5, 2009 Отговорено Септември 5, 2009 Вярно, че отидохме встрани от темата. Docc, далеч съм от мисълта да влизам в спорове. Исках да си изясня позицията ти и защо мислиш, че има много места за свирене и разбрах. Виждам, че има и хора, които разсъждават като мен. Предлагам да спрем да обсъждаме Варна, защото преливаме от пусто в празно. Цитирай
docc Отговорено Септември 5, 2009 Отговорено Септември 5, 2009 Аз не виждам спор, а само размяна на информация за намерения/желания и фактическа ситуация. Моята позиция (каквото и да означава това) е непроменена през последните 30-на години и се изразява в отношението ми към работата, която върша. За доизясняване - освен публични изложения има и Л.С.; телефони; приятни места с бира ... и прочие. Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Септември 5, 2009 Отговорено Септември 5, 2009 Каква асоциация бе. Днес мернах по телевизора няколко български членове на рок и поп-рок банди да казват по телевизора, че Лилана е надеждата в музиката за България. Хвала на тъкива комсомолци. Цитирай
Recommended Posts