circles Публикувано Юли 3, 2009 Публикувано Юли 3, 2009 Това е: http://www.4shared.com/file/115740915/d329f353/DRUMS1.html Днеска си взех нов фус от колегата Вихро и много му се радвам. Порадвайте му се и вие. Фуса е Зилджан А къстъм, райда К къстъм... пеят... Общо взето малко честотно съм ги пипнал нещата иначе това е суровия материал. Споделете как ви се струва звука, ако имате въпроси по записа, ще се радвам да отговоря. Цитирай
Katsko Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 любимата ми комбинация - сшетъл фус и тъмен райд...екстра са Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 Приятно звучи за суров запис, но стерео картината ми бяга в ляво. Ако оставяш каса и соло барабан в OH пистите е желателно OH микрофоните да са разположени така, че касата и солото да са в центъра като слушаш записа. Цитирай
circles Отговорено Юли 3, 2009 Автор Отговорено Юли 3, 2009 Да, сега като се заслушам, вярно касата и барабанчето леко в ляво идват.... принципно съм ги сложил в средата и явно от овърхедите се получава разминаването... мерси за забележката Боби! Утре ще записваме с Град и ще гледам да оправя проблема.... Касата съм я записал с Шур бета 91 и ми харесва как звучи, но доста хора ми казват, че е по добре да сложа и една бета 52 отпред...нужно ли е според вас? Стила на бандата най-общо е алтернатив.. Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 Ако имаш възможност сложи, особено за по лека музика (от метъл/хардкор/etc.). После внимавай за фазата. Някои хора карат и с phase cancellation, понякога се получава интересен звук, но аз бих ги нагласил, така че да са максимално in phase. Ако разполагаш само с бета 91 карай с нея, супер е за по-директен звук на касата. Аз наскоро си пробвах Audix-а (d6) и съм още по-доволен. Можеш да я чуеш в авторска музика (Дан Колов). Цитирай
vihro Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 Добро,добро Не го бях чувал от тази му страна Цитирай
Recommended Posts