Kurt Uvash Публикувано Юни 30, 2009 Публикувано Юни 30, 2009 Без баса и вокалите. God Of Emptiness [Cover] Цитирай
MR_STENCH Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Желязно Зъл тон си докарал почти не се забелязва липсата на бас. Браво! Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Юни 30, 2009 Автор Отговорено Юни 30, 2009 (Редактирано) Китарата е софтуерно процесирана с Guitar Rig 3 фабричният пресет Moderen Metal в раздел Metal. С намален гейн до половината някъде. Останалото на вкус бас, среди и високи. След това има компресор и накрая еквалайзер с изрязани ниски под 70 Hz и над 16 kHz. Барабаните са Addictive Drums от миди файл, ръчно преправян, за да има разнообразност някаква. Намалил съм ги като сила, заради китарите, да чуя как стават. Изключително семпло. В Reaper - 4 трака, но баса ме домързя да го хуманайзвам... и го зарязах. Редактирано Юни 30, 2009 от Kurt Uvash Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Юни 30, 2009 Автор Отговорено Юни 30, 2009 Ето го с по-добър баланс между барабаните и китарите. Предния линк е със намалени барабани, за да проба. Тук е като че ли по-добре като цяло: God Of Emptiness [Cover] Цитирай
Dylan_101 Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Ей, браво, много як кавър си забил. Звука и на китарите и на барабаните се невероятно жив. Липсата на вокал е крещяща обаче! Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Юли 1, 2009 Автор Отговорено Юли 1, 2009 Да, благодаря. Отдавна се канех да я разцепя тази хава, но все се назлъндисвах. Внасям нужно уточнение. Китаратa съм я свирил два пъти вляви и в дясно, както се чува предполагам. Ibanez e, 7-струнен, настройката е с полутонов интервал над оригинала, защото не исках да разстройвам (нямам тремеоло ама все пак са ми меки дебелите струни, щото са от 10-ка комплект). Минава през предусилвателче Behringer Tube Ultrascream Mic200. после в компа, в Guitar Rig-a със страндартния пресет Moderen Metal и както споменах по-горе. Супер семпло, няма дистове, няма лампи или техни симулатори. На барабините има компресия с лампов симулатор: tube compressor се води, някакво VST на Waves мисля и е нагласяно всичко от самия Addictive Drums. Много семпло. Накрая китарите и барабаните поотделно ги вдигнах с maximizer от Adobe Audition и ги балансирах в Reaper. Даже се учудвам, че горе-долу е станало добре. Нямам бас китара, пък midi-то ме мързи да го преправям и хюманайзвам. Барабаните ми стигат като занимавка. Вокал... еми... няма. Цитирай
Necrophagist Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 Морбит са си голяма банда за мен!Евала Цитирай
edgecrusher Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 (Редактирано) Позволих си да се намеся на готиния кавър в ролята на Дейвид Винсънт - т.е. с бас и вокали записани набързо този следобяд. Надявам се, че не съм загрознил парчето твърде много God Of Emptiness (with bass and vocals) Редактирано Юли 1, 2009 от edgecrusher Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Юли 1, 2009 Автор Отговорено Юли 1, 2009 Прати ми баса на .wav, ако го пазиш като аудио-клип (предполагам е поне 44.1 на 16 бита). На ЛС ще ти пратя инфо как, ако няма къде да го качиш за сваляне. Цитирай
Recommended Posts