kombainer Отговорено Юли 1, 2009 Автор Отговорено Юли 1, 2009 Мерси !!! Така и ще стане май Вчера намерих начин отново да изпробвам МГ15, но този път по-породължително. Включихме го и към 12" говорите Селесчан от друго комбо Маршал и резолтата беше доста добър ... Наистина за 15 вата звуча доста силно в 1х12" пробвах и някакво Пиви от транстюб серията но от по големите. Нещо не е по вкуса ми и Slacoth като се изказа се разобедих съвсем Значи Маршал ще да е !!! Модове, може да триете темата - мисля че няма какво да се каже повече
Icarus Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 Хм.. а каква е идеята да се купи практис амп и да се шибне в говорител, който струва колкото него? Разбира се, че ще звучи добре, в 12 инча селешчън веднъж шибнахме някакъв дрислив десет ватов стаг и се понасяше. За жалост Orange-а не съм го чувал, но по семпли из интернет, ми звучи най-приемливо.
kombainer Отговорено Юли 1, 2009 Автор Отговорено Юли 1, 2009 12" Еминенс ще получа от един спечелен бас :godbless: И за него не давам и стотинка Защо да не се възползвам от наличието му
Slacoth Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 12" Еминенс ще получа... С по-мощен говорител е възможно да си изгориш крайното стъпало на усилватела. Най-добре си го ползвай по-начина, по-който е проектирано да работи.
stratevcaster2 Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 Като ампа е практис , то все тая какво ще си вземеш.
kombainer Отговорено Юли 1, 2009 Автор Отговорено Юли 1, 2009 (Редактирано) 12" Еминенс ще получа... С по-мощен говорител е възможно да си изгориш крайното стъпало на усилватела. Най-добре си го ползвай по-начина, по-който е проектирано да работи. :godbless: не ми звучи логично ratevcaster2 - не е все тая защото например line6 spider III хич не ми харесва Roland MicroCube също Редактирано Юли 1, 2009 от kombainer
Slacoth Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 (Редактирано) Като ампа е практис , то все тая какво ще си вземеш. Е, айде сега.Не си прав. Практис амп-овете имат своето приложение и няма нищо срамно да се купуват и ползват. Всеки професионален музикант ползва в определени условия такъв усилвател и това е нормално. Изкривеното разбиране за нещата идва от това, че повечето хора тук отиват на репетиция с такива, вместо да ги ползват по предназначение. ...и обратното: Винаги падам от смях, когато прочета обява, че някой продава лампова глава и кабинет 4х12 със забележката, че никога не са излизали от в къщи. Редактирано Юли 1, 2009 от Slacoth
synchu Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 End - че кой знае какви смехории още ще се изпишат
Recommended Posts