Janick_Gers Публикувано Юни 29, 2009 Публикувано Юни 29, 2009 (Редактирано) Ето един кавър и от мен. Не е много сполучлив, солата са 100% изимпровизирани Барабаните не звучат добре, а клавирите не са дозаписани, но скоро ще направя нова версия по-добра....... А, и се извинявам за размера на файла, но нямам свестен конвертор за да го направя на мп3. Ако записът пука при вас, то това е понеже е в wav формат..... Бях пращал едни неща в wav на един познат и той каза че му пукат яко, напрай ги на мп3 и не пукаха... не знам защо така. Та така, ето един доста бързо записан кавър за окло час и половина работа: http://4storing.com/r6mmv5/bb4b57aa866e8a9...ef39dc3f1d.html Редактирано Юни 29, 2009 от Janick_Gers Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Направи го на мп3 или друг подобен формат. Така в .wav няма кой да го тегли. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Успях да го изчакам да се свали наистина би било добре да го "посмачкаш" и качиш пак. Китарите ми харесват като тон може би са мааалко мекички... малко подем на високите между 3 и 6Khz според мен ще им дойде добре, но това е лично мнение. Хубаво е да дублираш основната ритъм партия и да и разшириш малко панорамата. Като цяло - добра работа ! Цитирай
Recommended Posts