Fenix Публикувано Юни 28, 2009 Публикувано Юни 28, 2009 Отврарям си аз днеска тубата и се чудя как да си загубя времето и да не уча и кликам на Most viewed comedians All time... И първото видео дето излиза - българи! Цитирай
7thString Отговорено Юни 28, 2009 Отговорено Юни 28, 2009 http://www.vbox7.com/play:0a41d8ed ... full version "Счупихми кинефъ уе чувек!" Цитирай
Басурендер Отговорено Юни 28, 2009 Отговорено Юни 28, 2009 "Малко известен факт за мен" означава ли , че има нещо общо с теб този клип? Цитирай
WenzelWeck Отговорено Юни 28, 2009 Отговорено Юни 28, 2009 (Редактирано) май заглавието и съдържанието на темата въобще нямат никаква връзка.... освен ,ако малко известният факт не е ,че ровиш в тубата.... това е малко известен факт за 90% процента от хората във форума... за другите 10% знаем ,че имат рег там лол Редактирано Юни 28, 2009 от WenzelWeck Цитирай
Fenix Отговорено Юли 1, 2009 Автор Отговорено Юли 1, 2009 (Редактирано) "Малко известен факт за мен" означава ли , че има нещо общо с теб този клип? Мухахах, добро WenzelWeck, първоначално ми се стори, че акаунта е български и реших, че е малкоизвестно, че най-посещаваният комедианстки акаунт е на българин. Чак после като разгледах други, разбрах, че изобщо не е така и че нашият принос за тъпотията по света е нищожен, но вече от детинско нетървпение бях пуснал темата и... се загуби връзката със заглавието Редактирано Юли 1, 2009 от Fenix Цитирай
Recommended Posts