Jump to content
Българският форум за музиканти

Danelectrodc


Recommended Posts

абе аз за музикант не се взимам, ама като пиша тука отвреме-навреме поне да знаете с кой си имате работа. форума е много як между другото.

 

1)nickname: DanelectroDC

2)Възраст: 23

3)Образование: икономика (тъпо, но факт. бакалавър в Германия, карам я към магистър)

4)Вашият инструмент/и: Danelectro DC-3 през Marshall MS-2 ;)

5)Предпочитан музикален стил: абе общо взето рокендрол, според мен от 65та до 75та година е апогея на тая музика. има изключения де. От модерните без две мнения White Stripes. Като има блус елементи все ме кефи. Да си призная китарените величия от рода на Вай и особено Морс не ме кефят. Пластмасови ми звучат, но не ми се сърдете, тва е само мнение.

6)Вашият вдъхновител: Led Zeppelin (малко съм се вманиячил и събирам енциклопедични знания за тях, питайте нещо ако искате :D )

7)Досегашни (не)реализирани проекти: гледам да се държа далече от проекти поради уменията си, няма нужда да тероризирам невинни хора

8)Странични интереси: история, изкуство, политика, архитектура, космически работи от рода на Съюз и т.н., животът също ми е интересен. абе общо взето разнородни.

9)В кратце(или с две думи за вас самите): ами да, живея/уча/бачкам в германия, свясен тип съм. имам си китара и всеки ден си дрънкам по малко, но без голям напредък или амбиция, просто като терапевтично средство срещу стреса.

 

айде поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здрасти.

убийствен инструмент.

а добре заварили! :unsure:

 

между другото Данелектрото чак убийствен инструмент не може да се нарече, ама на мен си ми харесва. Отделно, че си има собствен звук, дето не прилича на другите китари, а и много леко се свири на нея. Абе кефи си ме :inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.