BloodMetall Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Имам едно питане възможно ли е да се направят адаптерите на Emg 81 и 85 само с едим volume без тон и ако да дайте някаква схема ако може Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 По-добре отиди при лютиер да ти свърши работа. Аз лично не се наемам специално да ти рисувам схема, предвид доста кривото ти отношение към мен, както и към много уважавани съфорумци. Цитирай
BloodMetall Отговорено Юни 24, 2009 Автор Отговорено Юни 24, 2009 Аз лошо отношение нямам към никого но мразя да се ебава* с мен . (Каквото повикало такова се обадило) Та ако някой евентуално иска да помогне нека пише Цитирай
vurbito Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 (Редактирано) Ето ти : Линк 1 Линк 2 Редактирано Юни 24, 2009 от vurbito Цитирай
BloodMetall Отговорено Юни 24, 2009 Автор Отговорено Юни 24, 2009 Даааа аз съм просто та да не проверя в емгинц.ком.... а в гоогле няма такава схема .. басисти.. нищо против фор стринг мотхер фукерс та тряя ми схема един volume , one toggle и само това Цитирай
BloodMetall Отговорено Юни 30, 2009 Автор Отговорено Юни 30, 2009 почвам да се дразня адски много... всеки път когато сменям адаптерите с EMG (активни) винаги има някъв скапан шиба* проблем... То че аз не съм грамотен да ги слагам това е ясно... Направих всичко по схемата включам китарата в ампа и .. ебати кура ...... Китарата звучи все едно няма достатъчно драйв. Знаете като се включите в амп и си увеличите китарата от волюма на нея ама не на Max а на някво средно ниво . И китарата почва да звучи с лек драйв и клийн. Имам някво съмнение че съм прецакъл потенциометъра. Защото запоявах работите с един поляник за улуци. И ми направи впечатление че се върти прекалено лесно спрямо тона.. моля помогнете или кажете някой човек от софия който може да ги смени за 20 30 кинта че ще си изям топките.. (Извинявам се за езика ама не издържам вече)........................................................................... ................ ;) :icon_shithappens: :icon_shithappens: Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Активния адаптер върви с окомплектовка -два пота, куплунг за батерията и женски жак. Е ли е възможно да го нямаш тоя жак и затова, да не ти се включва захранването на адаптерите? Цитирай
kkertev Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Активния адаптер върви с окомплектовка -два пота, куплунг за батерията и женски жак.Е ли е възможно да го нямаш тоя жак и затова, да не ти се включва захранването на адаптерите? Ели е възможно да си обърнал целия куплунг за адаптерите ???? Цитирай
BloodMetall Отговорено Юни 30, 2009 Автор Отговорено Юни 30, 2009 ели не ели :Д хаха та не съм обръщал батерийката всичко си е на раед ама жака не е оригинален за емг . човека ми прати жак с 3 клемички една за батерията и другите 2 .. ако не е оригиналният няма ли да стане? Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Не - едното краче включва захранване на адаптерите - прецакал си се сам! В кутийките на адаптерите има схеми - гледай! Цитирай
kkertev Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 (Редактирано) ели не ели :Д хаха та не съм обръщал батерийката всичко си е на раед ама жака не е оригинален за емг . човека ми прати жак с 3 клемички една за батерията и другите 2 .. ако не е оригиналният няма ли да стане? буксата трябва да е стерео обикновена това е. Имам в предвид куплунга който влиза в адаптера да не си го обърнал. Редактирано Юни 30, 2009 от SINERGY Цитирай
BloodMetall Отговорено Юни 30, 2009 Автор Отговорено Юни 30, 2009 тоест как съм се прецакъл нов жак ли трябва или какво Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Да, трябва ти нов жак с допълнителното краче за включване на напрежението към адаптерите. Ако използваш оригиналният от китарата ти или такъв като него - няма да стане. По-горе писа, че човека ти е дал и жак..използвай го! Когато пъхнеш жака в китарата това допълнително краче свързва батерията и адаптера.(ПОДАВА МУ ТОК) Айде помъчи се малко и ще стане... Използвай ругатните по предназначение... Цитирай
BloodMetall Отговорено Юни 30, 2009 Автор Отговорено Юни 30, 2009 aaaaa яснооо сега зацепих какъв е проблема ее супер мерси много Цитирай
Recommended Posts