Failed` Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Наскоро, в Технополис мисля, забелязах няква серия китари Bucklay на Washburn. Бяха си на ниски цени, бе, иначе казано стартов сет за начинаещи, някой да има някви впечатления по въпроса или да е дочул от тук, от там за какво иде реч ? Щото аз прерових нета, ама никва по конкретна информация за тях. Цитирай
badValue Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 (Редактирано) google.bg ---- Bucklay washburn 1ви резултат от него изкочи този линк мисля не си търсил достатъчно .. да не кажа НИКАК !!!! не че има някаква информация там.. обаче... ( Well got the answer, they're the Lyon Series Guitars only the name has been changed for the European market.) - няма да ти го превеждам !!!! можеш ли поне цена да цитираш ????(демек колко струваше) Редактирано Юни 23, 2009 от badValue Цитирай
Failed` Отговорено Юни 23, 2009 Автор Отговорено Юни 23, 2009 Да, принципно официалния им сайт го видях, просто не се доуточних в предния ми пост, та просто исках да кажа, че няма информация относно материала на китарите и т.н. А иначе цената на сета беше 315 лв. - BE-10 беше единствения модел, който имаха от серията. Цитирай
LooneyToon Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 (Редактирано) Само 315 лв? За кой Технополис става на въпрос? BTW: Well got the answer, they're the Lyon Series Guitars only the name has been changed for the European market. - Китарите (Bucklay) са Lyon сериите на Washburn, само името е сменено за европейския пазар. С други думи - ако не намираш нищо под името Bucklay, гледай за Lyon. Редактирано Юни 23, 2009 от LooneyToon Цитирай
Failed` Отговорено Юни 23, 2009 Автор Отговорено Юни 23, 2009 Ами, за пловдивския Технополис става въпрос - този до Метро и наистина беше 315 лв, цената специално я запомних, щото и на мен ми направи впечатление Цитирай
dean_dime Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 И в добричкия Технополис е толкова ( или поне беше зимата като ходих в Добрич). Цитирай
redhotsfan Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 Аз си взех такава за първа китара и понеже не разбирам много съм си доволна от звука и от всичко.Тъпото е,че ........... ГРИФЪТ Е КРИВ И ТО ДОСТА!!! Сега 2рият ми г-н по китара като разбра и вика "Само да свършат концертите и отиваме да я върнем.Ако не стане аз ще ти я изправя" . Дали поема това гаранцията или да се доверя на уменията на г-на? Ако имате въпроси други питайте, с удоволствие ще отговарям на въпроси за моето съкровище Цитирай
джани Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 Крив гриф е много сериозен дефект, трябва да ти сменят китарата без никакви проблеми. Така поне се прави от сериозните фирми. :girl_witch: Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 Първо трябва точно да се дефинира какво значи "крив гриф"! Цитирай
redhotsfan Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 Ами значи,че е като лека дъга и колкото на по-презно прагче отиваш,толкова по-отдалечена е струната Цитирай
sasoh Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 Вземи прочети из интернет какво е truss rod и какво се прави с него. Цитирай
WenzelWeck Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 Вземи прочети из интернет какво е truss rod и какво се прави с него. крив гриф...?! пфф Цитирай
solo5 Отговорено Юни 26, 2009 Отговорено Юни 26, 2009 вземи си някоя китара от Wi серията на Washburn и ще останеш доволен Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 26, 2009 Отговорено Юни 26, 2009 Вземи прочети из интернет какво е truss rod и какво се прави с него. крив гриф...?! пфф Пфф-ф-ф! Цитирай
Recommended Posts