Yo The Real Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 Поне за мен е гадно, но това може да се дължи на факта, че в околността няма музикален магазин. Цитирай
Icarus Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 @kanavkaa - Абе, Росьене, ти ли си бе? С тоя подпис няма кой друг да си. Иначе за стага ставаше дума, девойката - нье нье, не мога съм толкоз пиян Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 (Редактирано) Е, очевидно, щом още е девойка... . Редактирано Юни 23, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
velit Отговорено Юни 24, 2009 Автор Отговорено Юни 24, 2009 искам да питам дали за тези пари мога да взема нещо по-хубаво?Смисал например някакъв Скуеър и някакво по хубаво кубе? Въпросът ми е дали за тези пари може да се вземе нещо по-хубаво? Цитирай
badValue Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 има тема малко по назад за "washburn" пакет -технополис(до метро) пловдив ако не ме лъже паметта къде беше .. = 315лв (че те гледам пише пловдив под "ник"-а ти) Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 искам да питам дали за тези пари мога да взема нещо по-хубаво?Смисал например някакъв Скуеър и някакво по хубаво кубе? Първо е под въпрос дали най-евтинист скуаери с най-евтиното кубе са по-добър вариант от това. Иначе техния пакет струва доста повече, понеже ампчето Булет250 има DSP ефекти. Може да пробваш също пакета на Washburn, Ibanez..... Цитирай
velit Отговорено Юни 24, 2009 Автор Отговорено Юни 24, 2009 А тези Лощборн добри ли са, защото аз само съм ги чувал? Цитирай
badValue Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 става дума за този пакет марката не е като да не е "ЯКА" обаче какво са направили в това подразделение ?!?!??!- никой не знае преди да пипне -имаш "двоен" -15В - може да не направиш разлика -повече ми харесва на външен вид (на мен) ако трябва да избирам по картинка ... и име на производителя ----> тази ще е (няма предрасъдъци "само да не е Стагг".. имам няколко ) Цитирай
Slav Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 ^За Бъклито - кубето е ужасно, имам същото, само че на моето пише Washburn и се води Washburn WA15G. За китарата, пробвал съм я и мисля, че X сериите на Washburn са по-добри. Цитирай
badValue Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 склонен съм да се съглася с умозаключенията ти но пробвал ли си кубе Стагг 10 за да кажеш как е сравнено с него ??? а за сравнението бълки <-> Хсерия не смятам да коментирам ..... (gibson<->epiphone;fender<->squier) да не е нищо особенно, но х10 = 280лв(по спомени) ,да не искаш да напълниш уембли с този комплект !?!??! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 ..мисля, че X сериите на Washburn са по-добри. Aма ти сериозно ли? То май и Gibson LP standard e една идейка по-добре . Цитирай
sevenstring Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 искам да питам дали за тези пари мога да взема нещо по-хубаво?Смисал например някакъв Скуеър и някакво по хубаво кубе?Въпросът ми е дали за тези пари може да се вземе нещо по-хубаво? Може, на старо, ако е от относително по-високите серии (над Афинити). Наскоро пробвах един кастъм телекастър, който се продаваше за 220 лв. и по мое скромно мнение, като се изключи това, че си е евтина китара, нямаше грешка. Има "бройки" за тези пари, и то не само от тази марка, ама трябва да се дебне и да се преслушва на място. Цитирай
Slav Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 (Редактирано) ..мисля, че X сериите на Washburn са по-добри. Aма ти сериозно ли? То май и Gibson LP standard e една идейка по-добре . Всъщност нямах предвид X50 Pro, който е с оригинален Флойд Роуз, а китари от сорта на X10,X11 и X20, които мисля (и май правилно), са в същия ценови клас. да не е нищо особенно, но х10 = 280лв(по спомени) ,да не искаш да напълниш уембли с този комплект !?!??! Просто споделих мнение, че все пак е по-добре от Бъклито. Редактирано Юни 24, 2009 от Slav Цитирай
badValue Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 без да искам да те обидя , но това е пределно ясно!!! никой не очаква и противното.... .... полу4аваш за колкото платиш... а тук си плащаш и за "марка".... което не е като 300(само за китара) Цитирай
WenzelWeck Отговорено Юни 26, 2009 Отговорено Юни 26, 2009 ами предлагам ти вземи си китара на старо... дори във форума има доста добри предложения за китари уж стари ,а всъщност като непипнати... само внимавай какво купуваш ,не гледай само външния вид. чуй как свири китарата (дали ти харесва звука) ,провери ключове ,гриф, глава абе всичо за дефекти и няма да е лошо да вземеш някой компетентен приятел да ти помогне в избора и чак след това можеш да купуваш късмет! Цитирай
Recommended Posts