velit Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 йаресал съм си тази китара искам вашите мнения http://www.veselinkoychev.com/esurf.html Цитирай
schOle Отговорено Юни 22, 2009 Отговорено Юни 22, 2009 Лично аз не бих си взел китара с три сингъла, но това зависи от стилът на музиката, която искаш да свириш. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 22, 2009 Отговорено Юни 22, 2009 (Редактирано) Ako тялото на китарата наистина е от елша си струва. Не знам дали можеш да намериш елшова китара на тази цена иначе. Най-евтините squier са от агатис, а може би има и такива от шперплат. Други марки често ползваt агатис също. Tрябва да се пробва все пак, както и да се идентифицира дървесината. Затова ти препоръчвам да избереш такава с полупрозрачен лак, през който дървото се вижда. Редактирано Юни 22, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
SLASH588 Отговорено Юни 22, 2009 Отговорено Юни 22, 2009 (Редактирано) не е лоша офертата но по-добре потърси нещо във купувам-продавам аз си взех преди време един усилвател squer за 50 лв а другите 250 може да си вземеш китара вярно че в комплекта имаш кабел(3лв) и колан(5лв) а те дори не са задължителни ако искаш можеш и да не ги взимаш(е освен кабела) моят приятел има китара за 800лв и свири на компа тогава можеш да си вземеш доста прилична китара за 300лв Редактирано Юни 22, 2009 от SLASH588 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 22, 2009 Отговорено Юни 22, 2009 (Редактирано) ^А коя е тая доста прилична китара за 300 лв? Редактирано Юни 22, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
kvelikov Отговорено Юни 22, 2009 Отговорено Юни 22, 2009 Пич, това става само ако си абсолютно начинаещ...особено "кубенцето"... Ако ли не, послушай гореизказалите се... Но преди всичко - ПРОБВАЙ-ПРЕЦЕНИ-и тогава ДЕЙСТВАЙ... Цитирай
sasog Отговорено Юни 22, 2009 Отговорено Юни 22, 2009 На зададения въпрос просто няма правилен отговор... Какво ще кажете?-можеше да уточниш поне какъв стил музика би искал да свириш.За нивото ти се съди от самата тема, така че като за начинаещ китарата едва ли е лоша.Зависи какво очакваш от нея."Пробвай, чуй, купи..." си е универсално правило, само дето трябва опит, за да можеш да прецениш достойнствата на дадена китара.Така че спокойно-купувайки тази китара, няма да се минеш Успех с музиката и поздрави! Цитирай
velit Отговорено Юни 22, 2009 Автор Отговорено Юни 22, 2009 ми основно ще свиря хард рок не съм много начинаещ свиря от 4 години на класическа, мога да свиря с пръсти и перце... мерси и на теб успех Цитирай
sevenstring Отговорено Юни 22, 2009 Отговорено Юни 22, 2009 Мнението ми за тези комплекти винаги е било следното и едва ли ще се промени, докато евентуално и те не се променят, което едва ли ще се случи: ще свири ли - вероятно да; добър ли е - със сигурност не. Накратко, това са възможно най-любителските и в най-добрия случай посредствени варианти. Ако можеш да заделиш малко повече пари и/или ти се занимава да потърсиш поотделно и на старо, по-добре. Ако не ти се занимава, няма лошо - пак ще има на какво да свириш, просто няма да е най-доброто, което си можел да си позволиш. Що се отнася до стилове, мисля, че, колкото и да не са на мода сред доста хора тук, стратокастърите са относително универсални и добро начало за всеки и всичко. Цитирай
Icarus Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 Една позната девойка имаше такава и я разцъках веднъж-дваж. Хич не ме кефи. Колкото се мъчих да я сетъпна като хората, тремолото пак разтройваше дори само като го погледна. Тонът ми се стори ужасно тънък и мизерен, а на пипане и усещане като цяло - не ме кефеше да я пипам и усещам. Усилвателчето също е за кофата. Съгласен съм с мнението на sevenstring - че ще свири, ще свири, и дотам. По-добра идея и според мен е или да вземеш нещо на старо, или да се огледаш за други подобни стартови пакети - примерно Washburn имат нещо такова, което ми се струва една идея по-добър вариант. И в двата случая с другарче, което е малко по-навътре с нещата. Има кубенца втора ръка за по стотина лева тук-там (наскоро във форума гледах обява за някакво беринджърче, което обажда прилично за парите си и за начинещ е разумен вариант) и китарка за към двеста - я някой washburn, може би някоя yamaha от ниските серии, cort, richwood евентуално. Имах кофти мислене за stagg нещата като цяло, но се убеждавам, че е по-скоро предразсъдък и трябва да се слуша, като се избира. Кухарки има сносни за малко пари, Евтим наскоро ми представи една електрическа Стаг (макар и не от най-евтините), която звучеше доста приятно, познати и уважавани от мен барабанисти ползват чинели стаг като оборотни.. Затова не трябва да сме предубедени, когато избираме каквото и да било. Но все пак мнението ми за тоя модел точно си остава негативно. Цитирай
kanavkaa Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 Една позната девойка имаше такава и я разцъках веднъж-дваж. Хич не ме кефи. Колкото се мъчих... ,, Гиерге, не разбрах кое си разцъкал- девойката или китарата й (шегувкам се),, ами в интерес на истината и аз съм я разцъквал тая китарка и не останах доволен, както и собственичката й от нея... Може би конкретната бройка е била проблемна,,може би изобщо.. та моето мнение не се различава от досегашните, но моя съвет е да избягваш китари в такива пакети... пробвай повече инструменти обикаляй магазините, ослушвай се във форумите, китари поне има, разбира се задължително е да си с по-опитен от теб когато се пробват. Според мен 300лв не са малко за китара, може да са малко за нова китара... Незнам и кое те е насочило към точно този инструмент, ако си пробвал и формата ти е удобна одобрявам.. имай впредвид обаче, че електрическата китара няма почти нищо общо с класическата. Успех! Цитирай
Acei Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 Честно лазано тази китара и на половината цена не бих я взел. От друга страна за 330лв можеш да си вземеш Ibanez GAX30 от Икономов. вярно е, че не е с тази форма но, това да е проблема Музикален център Икономов --> ценови листи--> Ibanez Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 Като горд притежател на Stagg ти казвам че ще имаш проблеми с електрониката, тремолото, адаптерите ти ще шумят доста... Цитирай
Yo The Real Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 На мен ми изглежда много як комплект за начинаещ. Бих си го взел, но не мога да пропусна малката подробност, че нямам 300 лв. Естествено аз нямам никакво понятие, но вида на страт-овете винаги ме е кефел. Аз лично одобрявам, защото да купуваш на части е много гадно. Цитирай
Recommended Posts