YtseJam Отговорено Декември 25, 2006 Отговорено Декември 25, 2006 Стряска ви, щото тоя Атак дето му го дадох, беше наполовина смачкан от хидравличната врата на камиона с оборудването на Куийнсрайк, впоследствие изправян на ръка от мен. Атак не са толкова лоши кожи, имат някои нововъведения спрямо останалите марки. Цитирай
Danny47 Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 (Редактирано) Аз да питам. Поръчах си Evans Hydralics или както там се пише. Казах просто, че искам максимално power с малко състейн и издръжливост! Добре ли съм направил с този си избор? Редактирано Януари 9, 2007 от Danny47 Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 Не съм сигурен дали е най-добрия избор,но това,което търсиш се вписва в характеристиките на този модел. Цитирай
Danny47 Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 Ми търся плътност и мощ... поне аз така си го представям . Кожите са този черният модел. Щото в предишните страници прочетох, че цветовете имали значение в звука, а този модел има 3 цвята... ако някой може да обясни за цветовете?! Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 ми то за звука и палките имат значение....иначе дали обикновенната,синята или черната кожа имат разлика в звука - не зная :/ Цитирай
Katsko Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 кожите са добри особено за барабани като твоите с доста състейн от корпусите. обаче искат млатене за да им изкараш звука. иначе черно добре са ти препоръчали то дава най-много атака и е подходящо за рокери и металяги. плътност- да, издръжливост- определено: тва са едни от най-здравите кожи, но като чиста сила на звука не са чак толкова силни и искат доста бой както казах, все пак са два дебели пласта, много по-лесно е да извадиш power от по-тънки кожи Цитирай
Danny47 Отговорено Януари 10, 2007 Отговорено Януари 10, 2007 Аха... мерси за опресняването. Другото, което видях беше в Jam... кожи Аквариум . Там човека ми ги хвалеше много и наистина изглеждаха хубави. Излизат по-скъпи с около 20лв. Двойни бяха, не-маслени с power център... какво ви е мнението за тях? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 10, 2007 Автор Отговорено Януари 10, 2007 Ужасни кожи според мен....яко мъртви...ама пък има хора, които им се кефят много Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 10, 2007 Отговорено Януари 10, 2007 Отвратителни кожи, подходящи само за любители на убития картонен супер заглуишен звук на американския фънк от 70те и американското диско от 70те. Цитирай
Katsko Отговорено Януари 10, 2007 Отговорено Януари 10, 2007 най-гадния модел кожи за томове на които съм свирил евър!!боклук, най-гадните Акуариани... Цитирай
Danny47 Отговорено Януари 10, 2007 Отговорено Януари 10, 2007 Мерси, че ме светнахте... чичката там ме хипнотизираше половин час . Вика "глей тука сеа кво става" и такъв ми ги показва ! Цитирай
Katsko Отговорено Януари 10, 2007 Отговорено Януари 10, 2007 не бе, ский са , тва са много яки кожи по принцип, просто точно тоя модел е пълен боклук(според мен) Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 10, 2007 Отговорено Януари 10, 2007 Мерси, че ме светнахте... чичката там ме хипнотизираше половин час . Вика "глей тука сеа кво става" и такъв ми ги показва ! и мен тоя веднъж ме беше навивал......Взе една палка,удря по кожата(която още си е опакована) и ми вика - "Чувал ли си такъв звук,а ?" Цитирай
Danny47 Отговорено Януари 10, 2007 Отговорено Януари 10, 2007 (Редактирано) :P Същото само дето с ръце удряше... Как можах да забравя това. EDIT: Вика ми "Ти на касата каква кожа имаш?"... и аз аз "Sonor". "Ма с пръстен ли е отстрани?" и аз "Да, много е добра" и той "Бе ти оста'й, гледай тази" и ми показва някава и вика "Гледай, пръстена отстрани... как са го направили не знам!" и показва през найлона как звучи ... после вика "Пипни я да видиш... а, кво ше кажеш?!" "Или глей тази... пипни да видиш" ! Редактирано Януари 10, 2007 от Danny47 Цитирай
Katsko Отговорено Януари 10, 2007 Отговорено Януари 10, 2007 ти се смееш ма за каса тва Акуарианите са най-яките кожи дето съм пипал само дето са пара Цитирай
Recommended Posts