Bassko Публикувано Декември 2, 2004 Публикувано Декември 2, 2004 Преди около половин година видях във фактора musicman S.U.B. един червен беше 1660лв., супер бас, мечтата ми естествено парите ги нямах ,а и бях прекалено начинаещ за такава машина (не че сега не съм). След време го купиха и сега са докарали същия но зелен и е 1550лв. И сега..........голямата дилема е................... Струва ли си парите този бас......... (имаите в предвид, че според мен си е оригиналния musicman S.U.B.) поне на главата си го пишеше Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 Искаш ли го? Имаш ли парите? Той иска ли те? Ако е ДА, взимай го! Цитирай
synchu Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 Искаш ли го?Имаш ли парите? Той иска ли те? Ако е ДА, взимай го! О, басисте, мъдър си! Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 Всичко опира до това дали ти харесва, дали си мислиш за него, или не ти пука... ако те кефи и искаш да имаш такъв бас, ако няма нищо което да не ти харесва в него го зимай Естественно, че без пари няма да ти го дадат Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 Искаш ли го?Имаш ли парите? Той иска ли те? Ако е ДА, взимай го! О, басисте, мъдър си! Нотка на заяждане ли имаше? Щото по-добре нотите да си стоят само в музиката. Цитирай
synchu Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 Искаш ли го?Имаш ли парите? Той иска ли те? Ако е ДА, взимай го! О, басисте, мъдър си! Нотка на заяждане ли имаше? Щото по-добре нотите да си стоят само в музиката. Глей го, аз го хваля за добрите думи той си мисли, че се заяждам. Мисълта ми е, че напълно подкрепям поста ти бре Цитирай
bulby Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 По принцип MusicMan ги знам като едни от най-добрите бас китари. Но дали си струва - това сам трябва да го решиш, пробвай го по-обстойно и така... П.С. И огледай в нета как са му цените ! Цитирай
Recommended Posts