black_waltz Публикувано Ноември 4, 2005 Публикувано Ноември 4, 2005 ЦЪК та това е началото на една песничка която започнах да разработвам тази сутрин, интересно ми е какво мислите, може да плюете и да критикувате на воля, също много ще се радвам ако давате и ъкъл зная че ще ми се смеете за барабаните ама...просто не ставам за барабанист П.С. за решилите да се прежалят има я и в гмейл-а Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 На мен ли тъй ми се струва или има мноооого грубо разминаване между китарата и всичко останало ... -= Ще бъде доста интересно , ако това е целта =- А има ли бас ??? Щото в/у това мога да прасна няколко фигури на баса ... Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 4, 2005 Автор Отговорено Ноември 4, 2005 На мен ли тъй ми се струва или има мноооого грубо разминаване между китарата и всичко останало ... -= Ще бъде доста интересно , ако това е целта =- А има ли бас ??? Щото в/у това мога да прасна няколко фигури на баса ... ами възможно е да има разминавания....не са нарочно бас има някакъв миди...предполагам, че не се осеща(немога да преценя защото съм на слушалки) така че щом ти се занимава сложи му Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 Звука е приятен , идеята е интересна , но разминаването не ми допада ... поне на мен .. нещо не мога да схвана пулсацията, като цяло. Ако темпото е 3/4 , както предполагам че е нещо не ми се връзва ... Хайде оправи го и пускай от твоите скоростни изпълнения в парчето ))) А я кажи с какъв ефект е записвано ... много чисто звучи? Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 4, 2005 Автор Отговорено Ноември 4, 2005 Звука е приятен , идеята е интересна , но разминаването не ми допада ... поне на мен .. нещо не мога да схвана пулсацията, като цяло. Ако темпото е 3/4 , както предполагам че е нещо не ми се връзва ... Хайде оправи го и пускай от твоите скоростни изпълнения в парчето )))А я кажи с какъв ефект е записвано ... много чисто звучи? темпото е три четвърти, някак си както и да ги глася все такива се получават ще гледам да го оправя, то тва първоначално беше баш скоростно и тез арпежи на клавира бяха на китара ма е докаде стигна... записвано е с В-Амп 2 ръгнат в дупката за микрофон без допълнителни обработки Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 Приятна мелодийка! Ще чакам да го поизчистиш и да го чуем цялото. Не се заяждам,но няма как темпото да е 3/4,по-скоро говорим за размер! Цитирай
maringtr Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 Идеята е добра, разминаването - ужасно! Но донякъде май разбирам какво си се опитал да постигнеш, мога да ти помогна с програмирането на барабаните... Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 4, 2005 Автор Отговорено Ноември 4, 2005 Не се заяждам,но няма как темпото да е 3/4,по-скоро говорим за размер! хехехехе хвана ме, тия понятия аз малко ги бъркам, то ми личи явно ма работим по въпроса благодаря, на хората пржалили себе си да го слушат това Цитирай
fracture Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 (Редактирано) Поизбързваш на места - от там идва и разминаването. Като гледам (и чета) има хора, които желаят да се включат кой с барабанни тракове, кой с бас - хващайте се и доразвийте идеята. Редактирано Ноември 4, 2005 от fracture Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 е прежалих се и аз ае дорбе е ама и аз не схванах идеята на разминаването да не си разместил траковете без да изкаш Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 4, 2005 Автор Отговорено Ноември 4, 2005 http://souldestroyer.hit.bg/insurrection.gp4 ами ето го гп файла нищо, ентусиастите да се включват, нищо непречи ако се служат хубави тъпани да го презапиша и да се опитам да го направя ритмично П.С. Чавдаре и това е възможно, защото като го записах първия път и обработвах нещо едната китара и стана някво огромно разминаване незнам от какво се получи, но най-вероятната причина тук е некъдарноста ми и липсата на чувство за ритъм Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 В момента ъплоудвам трака+баса ... МОМЕНТ !!! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 ЦЪКНИ ... Тук е трака+баса , който драснах ... Ко ши кажити ??? Цитирай
fracture Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 (Редактирано) Ми отначало тръгваш добре с баса, после нещо сякаш се стремиш да напипваш, след 35-та секунда можеш да пробваш и по-раздвижени фигури. Пусни баса през компресор. Редактирано Ноември 4, 2005 от fracture Цитирай
spotlight_kid Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 идеята е много яка кефи яко Цитирай
Recommended Posts