Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

ЦЪК

та това е началото на една песничка която започнах да разработвам тази сутрин, интересно ми е какво мислите, може да плюете и да критикувате на воля, също много ще се радвам ако давате и ъкъл :greenball:

зная че ще ми се смеете за барабаните ама...просто не ставам за барабанист :cheers:

П.С. за решилите да се прежалят има я и в гмейл-а :cheers:

Отговорено

На мен ли тъй ми се струва или има мноооого грубо разминаване между китарата и всичко останало ...

-= Ще бъде доста интересно , ако това е целта :greenball: =-

А има ли бас ??? Щото в/у това мога да прасна няколко фигури на баса ...

Отговорено
На мен ли тъй ми се струва или има мноооого грубо разминаване между китарата и всичко останало ...

-= Ще бъде доста интересно , ако това е целта :cheers: =-

А има ли бас ??? Щото в/у това мога да прасна няколко фигури на баса ...

ами възможно е да има разминавания....не са нарочно :greenball:

бас има някакъв миди...предполагам, че не се осеща(немога да преценя защото съм на слушалки) така че щом ти се занимава сложи му :cheers:

Отговорено

Звука е приятен , идеята е интересна , но разминаването не ми допада ... поне на мен .. нещо не мога да схвана пулсацията, като цяло. Ако темпото е 3/4 , както предполагам че е нещо не ми се връзва ... Хайде оправи го и пускай от твоите скоростни изпълнения в парчето :greenball:)))

А я кажи с какъв ефект е записвано ... много чисто звучи?

Отговорено
Звука е приятен , идеята е интересна , но разминаването не ми допада ... поне на мен .. нещо не мога да схвана пулсацията, като цяло. Ако темпото е 3/4 , както предполагам че е нещо не ми се връзва ... Хайде оправи го и пускай от твоите скоростни изпълнения в парчето :greenball:)))

А я кажи с какъв ефект е записвано ... много чисто звучи?

темпото е три четвърти, някак си както и да ги глася все такива се получават ще гледам да го оправя, то тва първоначално беше баш скоростно и тез арпежи на клавира бяха на китара ма е докаде стигна... :cheers:

записвано е с В-Амп 2 ръгнат в дупката за микрофон без допълнителни обработки :cheers:

Отговорено

Приятна мелодийка! Ще чакам да го поизчистиш и да го чуем цялото. :greenball:

Не се заяждам,но няма как темпото да е 3/4,по-скоро говорим за размер! :cheers:

Отговорено

Идеята е добра, разминаването - ужасно! Но донякъде май разбирам какво си се опитал да постигнеш, мога да ти помогна с програмирането на барабаните...

Отговорено
Не се заяждам,но няма как темпото да е 3/4,по-скоро говорим за размер! :blink:

хехехехе хвана ме, тия понятия аз малко ги бъркам, то ми личи явно :cheers: ма работим по въпроса

благодаря, на хората пржалили себе си да го слушат това :greenball::cheers:

Отговорено (Редактирано)

Поизбързваш на места - от там идва и разминаването. Като гледам (и чета) има хора, които желаят да се включат кой с барабанни тракове, кой с бас - хващайте се и доразвийте идеята.

Редактирано от fracture
Отговорено

http://souldestroyer.hit.bg/insurrection.gp4

ами ето го гп файла нищо, ентусиастите да се включват, нищо непречи ако се служат хубави тъпани да го презапиша и да се опитам да го направя ритмично :cheers:

П.С. Чавдаре и това е възможно, защото като го записах първия път и обработвах нещо едната китара и стана някво огромно разминаване незнам от какво се получи, но най-вероятната причина тук е некъдарноста ми и липсата на чувство за ритъм :greenball:

Отговорено (Редактирано)

Ми отначало тръгваш добре с баса, после нещо сякаш се стремиш да напипваш, след 35-та секунда можеш да пробваш и по-раздвижени фигури. Пусни баса през компресор.

Редактирано от fracture