rockozaurus Публикувано Юни 18, 2009 Публикувано Юни 18, 2009 (Редактирано) Интересува ме, ако някой е пипал и двете китари(и двете се намират на БГ пазара) да сподели + и - на едната и другата, с какво едната превъзхожда другата итн.И също така ме интерсува да ли индонезийският Паркер който се продава тук е по-слаб като изработка от корейския и оригинала?Мерси за отговорите... П.П.За да спестим отговори в стил:"трябва да пробаш и двете", или "те са различни", уточнявам че въпроса ми е чисто технически(и двете са в един ценови дипазон) Редактирано Юни 18, 2009 от rockozaurus Цитирай
NoiR Отговорено Юни 18, 2009 Отговорено Юни 18, 2009 братле имам едно SG vintage а на parkeri съм свирил и мога да ти кажа само SG!!! Цитирай
rockozaurus Отговорено Юли 5, 2009 Автор Отговорено Юли 5, 2009 Значи, малко трябваше да направя непоправима грешка; гледайки разни сайтове и клипчета реших че Паркера е уникална китара(нее далеч от истината) и че трябва да е притежавам...Понеже няма излишни кинти реших да се разделя с Винтиджа, като го продам и с малко доплащтане станА горд сопственик на Паркер п42...Яавно гявола се беше надрусал и напил и поради тази причина го нямаше на работа, та ангела ми дошапна да отидна се пак до магазина да пробам китарката...Слава богу че отидох и не направих глупост да се разделя с Винтиджа ми...Яавно вече има Паркери и Паркери...Тези(индонезийските) изопщо не обаждат, изработка не много хубава,ефтин външен вид...Винтиджите са явно последните ефтини хубави китари.Много съм шастлив и сега си я обичам още повече... П.П. Значи батковците тук отекчително пофтарят:"Пробай преди да купиш". От сърце ви препоръчвам:Вслушайте се в съвета! Цитирай
Yves Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 Ще се шмугна тук, за да не отварям нова тема пък и все пак се отнася именно за Винтидж....та някой мяркал ли е ЛП-та останали в софийския РФ или въобще някъде по търговската мрежа? Цитирай
rockozaurus Отговорено Юли 5, 2009 Автор Отговорено Юли 5, 2009 (Редактирано) Старая се.Форума ми служи да усъвършенствам българския език(понеже съм чужденец).Мога да кажа че този форум е един от найграмотните в цяло интернет-пространство. П.П.Иначе жената е от Русе, (кадето се говори перфектен български) Редактирано Юли 5, 2009 от rockozaurus Цитирай
synchu Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 Полечка с офтопика, защото 2-ри път няма да си причинявам толкова щракане с мишката. Цитирай
Raxus Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 Ще се шмугна тук, за да не отварям нова тема пък и все пак се отнася именно за Винтидж....та някой мяркал ли е ЛП-та останали в софийския РФ или въобще някъде по търговската мрежа? нз ама в пловдивския РФ има едн SG така че ако иска6 го пробвай. аз имам едно ЛП ако иска6 мове да се съберем и без тва не сме се виждали отдавна Цитирай
Recommended Posts