CorvusCorax Отговорено Ноември 10, 2005 Автор Отговорено Ноември 10, 2005 Евитиме, то пеенето идва с пиенето Терми, мен пък ще ме чуете как грача в трета октава Полифоне, . Е може ли таквоз нещо?! Останалите - Абе, много мълчаливо го раздавате!!! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 10, 2005 Отговорено Ноември 10, 2005 Кай колко дълго може да пее на уригня? Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 12, 2005 Автор Отговорено Ноември 12, 2005 Кретен!!! Абсолютен и неподправен Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 12, 2005 Автор Отговорено Ноември 12, 2005 По последно преброяване се оказва, че на въпросната среща ще сме най-много девет човека(поне толкова са потвърдили). Слабо, слабо, казвам аз... Надявам се, че ще дойдат още хора...Хайде, събудете се малко!!! :hello: Та, значи, да уточним за последен път :read: : 18.11.2005г. , Попа, 18:00ч... Ако имате проблеми с ориентацията и намирането на останалите форумци, явили се на срещата, може да си запишете моя номер, та да не стане обърквация. Телефонът е 0888412346. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 Е, май само четирима си запивахме(и запявахме). Цитирай
Termy Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 И то с големи перипетии за мен. Нищо. Струваше си. Аз лично си изкарах гот. Не следния ден, колегите бяха "учудени", че на срещата на вокалите от форума се пие бира И все пак факт - високите ми бяха отишли на Хавайте в събота. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 22, 2005 Автор Отговорено Ноември 22, 2005 Айде, айде.... Само най-отбраните пияници бяхме Терми, къде казваш ти били високите?! Ти и по-високо ли можеш да пееш от това, което чух оня ден?!?!? ... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 7, 2006 Автор Отговорено Октомври 7, 2006 (Редактирано) Отдавна не сме се срещали, уважаеми колеги, да пием, да пеем и да говорим по певчески (и не дотам) теми... Ето защо предлагам: ПЪРВО - Следващата среща да се състои на 20.10, петък. Остава да обсъдим къде, как и защо ще ходим, както и началния час на събитието. ВТОРО - Тези срещи вече станаха традиция. Да ги насрочваме вече в една тема - тази. Май ще е по-прегледно, пък и по-рядко наминаващите насам певци могат да се абонират за нея, за да са винаги овреме известени кога какво ще се случва. ТРЕТО - На следващата сбирка да не сме само аз и Тошето, че ще вземем да си писнем... Редактирано Октомври 7, 2006 от CorvusCorax Цитирай
Mandalay Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 Много съм "за" Предлагам да е в караоке бар "Вчера" с/у Операта. При мен проблема е, че съм до късно на актьорско, но мога да дойда към 10.30, например Цитирай
Caruso Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 Всеки които му се пее да заповяда на форумният джем на 14-ти този месец. Тези дни трябва да се появи банер за събитието. Вече има няколко заявки от певци и състави Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 7, 2006 Автор Отговорено Октомври 7, 2006 Джемът - ясен, няма да бъде пропуснат. Затова и насрочваме вокалска среща седмица след него. Цитирай
toshevski Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 Ще се писнем, а? Бройте и мен за срещата! И дано наистина сме повече от двама! "Колкото повече, толкова повече..."- беше казал някой! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 8, 2006 Автор Отговорено Октомври 8, 2006 Ще се писнем, а? Никога, колега Та, значи в в караоке бар "Вчера" ли да сме? Аз гласувам за. Цитирай
Termy Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 Айде. Само имайте предвид, че във въпросният бар има караоке само неделя, понеделник и четвъртък. При това положение не знам дали е добра идеята да се ходи там в петък. Все пак скъпичко е и едва ли си струва да се надвикваме и да цакаме много пари за няма нищо. Иначе датата не е лоша. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 8, 2006 Автор Отговорено Октомври 8, 2006 Аз лично в друг де освен петъка не мога да се явя на среща Цитирай
Recommended Posts