Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

На мен караокето не ми се стори нещо особено, като изключим някои изключителни изпълнения от страна на Elly и другите съфорумци :hysterical: , но на мен самото клубче много ми допадна, управителя също е пич ! Иначе каталога наистина е як, доста песньовки имат !

Въобще най-вероятно ще се посещава и завбъдеще :greenangel:

Отговорено

Разбрах, че това е караокето на Кръстьо. С него се познаваме от школата на Мирчевски. Много им е добро караокето и са много симпатични и двамата :slap: Другият път ме пишете! :tomato:

Усмивки!

Отговорено (Редактирано)

Жив съм. Много добро. Четвъртъкът ми се сля с понеделника. Трябва да се наспя, 'щото ще колабирам.

Редактирано от MDFk
;) Оправено
  • 3 weeks later...
Отговорено (Редактирано)
Ами засега равносметката е следната:

Ще бъдем CorvusCorax, Termy, Evtim Djerekarov, cecomeco (не е потвърдил, но каза, че ще гледа да дойде), Snowwhite (вчера и казах и тя каза, че ще дойде), Monty Python (обеща че ще дойде)... Това са общо пет човека и едно пиле. Слабо, слабо... :huh::(;)

Очаквам по мащабна реакция... :think:

Какво точно ще попеете, че мога и аз да намина? :singer:

П0 Д0ЬРЕ Е ДА ПИТАТЕ КАКВ0 ЩЕ П0ПИАТ ;)

Редактирано от nyne
Отговорено

Nyne, кви са тия постове от преди сто години дет' изравяш? И с каква цел? Опитваш се да намекнеш, че искаш вокалска среща? Идея е:) Може и да пеем, ако не стигне пиенето. Вие кажете;)

• 2 weeks later...
Отговорено
... ами не знам, караоке файловете не са просто mp3, а друг формат (ще те излъжа как беше точно разширението), които съдължат както аудио, така и видео - текста на песента, който тече и се подчертава там, докъдето си стигнал... Това си е част от идеята - всички гледат текста докато слушат, припяват си с теб и т.н... :icon_shithappens:

Та значи файловете, които пускат на караокетата в повечето случаи, са два - mp3+cdg (cdg е текстовият файл, който върви заедно с аудиофайла). В някои случаи аудиофайла може да е и миди, което в много от случаите не звучи много добре... Но какво да се прави :offtopic-001:

Кръстьо е готин, прави готино караоке (снощи бяхме заедно, та чак до зори...)

Ако има пак скоро среща на вокалите, бих дошъл и аз :offtopic-001::)

Това е за сега от мен

:) KEEP ON ROCKIN' :)

Отговорено

Аз да попитам,Караоке Вечер очертава ли се скоро? :thumbup::metalist::yes: Понеже ми предстои да пътувам до София и ако има такава,ще се радвам много да дойда :) , и да се запозная с вас (Хмм аз никой не познавам лично :blink::P ) Та,дано да има!Бройте ме,ако ще се състои до края на месеца!С удоволствие ще попея....ама с голяяямо удоволствие :happy::curse:

Отговорено (Редактирано)

Ами..........скоро....скоро........всеки четвъртък. :punk_guitar:

Не знам дали за колегите от форума ще стане традиция да идват в Toucan.........

...........е за част от тях знам де :punk_guitar:

Редактирано от Misunderstood
Отговорено

Аз съм провинциално чедо :no: ..Ако не те затруднявам,обясни къде се намира въпросното "Toucan" ?..и какво представлява,Караоке ли е или нормално заведение? или..? :)

Отговорено

Аз :):P

Ако някой не ме е познал давал характерни белези:

- движа се като пиян или безобразно напушен, но съм само на сок и 0% бира :yahoo:

- дера се грамогласно и се опитвам да си изплюя сливиците...

- с още няколко другари правим безброй маймунджълъци...

- ако чуете някой да пее песни, които не знае - ние сме. Открихме очарование в това :greenball:

Абе.......с две думи...........забавляваме се.

Хората, които са отишли да попеят може и да ни се дразнят - `шъ ни извините :blush:

Поздравления за Националният Отбор по Караоке на българия в лицето на няколко млади и симпатични дами и един-двама младежи. :bravo:

Отговорено

Ухууу и аз бях :) Беше страхотНооо :) ..Мхм между другото аз доколкото разбрах във Вторник има в "Маската".Някой ходил ли е там?Ако някой ще ходи сега,този вторник-нещо против най-сетне да се запознаем :lol: ?

• 3 weeks later...
Отговорено
Ухууу и аз бях :) Беше страхотНооо :) ..Мхм между другото аз доколкото разбрах във Вторник има в "Маската".Някой ходил ли е там?Ако някой ще ходи сега,този вторник-нещо против най-сетне да се запознаем ;) ?

Здравейте, извинявам се, че се намесвам така във форума ви, но от скоро и аз пропях на микрофон.....било много зарибяващо. Къде се намира това Тукан, където ходите? Тепърва започвам да ги разучавам караокетата...ще се радвам за инфо. Едно приятелче отвори караоке в Студентски и там се изявявах за първи път, но нямам против да се прочуя и из други заведения. :greenball: