MDFk Отговорено Декември 20, 2006 Отговорено Декември 20, 2006 ^Що, ш' ма бийти ли? Или не минавам за вокал? Цитирай
CorvusCorax Отговорено Декември 21, 2006 Автор Отговорено Декември 21, 2006 29.12.2006 Това трябва да е крайното решение, Иване Имаме да се понапием с тебе по етнографски причини, доколкото знам Кой още е на линия? Хайде, това е последната ни сбирка за годината! Цитирай
ronia Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 Аз след 8 ще се домъкна, обаче къде? Цитирай
Ivan Отговорено Декември 22, 2006 Отговорено Декември 22, 2006 (Редактирано) @Corvus...правим го,29.12 е удобна дата,по етнографския въпрос не отстъпвам въобще,крайно време е в официалната терминология към "пиринска" да бъде прибавена още една дума Пишете къде ще е мероприятието и какво да подготвим за всеобщо изпълнение,Grand Finale-то така да се каже. Весели празници на всички :inlove: Редактирано Декември 22, 2006 от Ivan Цитирай
CorvusCorax Отговорено Декември 22, 2006 Автор Отговорено Декември 22, 2006 Е форумното си кръчме май всички почти го знаят... Цитирай
Ivan Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 (Редактирано) Става въпрос за кръчмата до Кемпински Зографски...или да използвам умението си да гадая по звездите ...доколкото разбирам час също не е определен,кой,когато,тогава ..ами добре,дано се намерим :idea: Редактирано Декември 23, 2006 от Ivan Цитирай
spaiki Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 кажете къде е тва кръчме бе хора!!!За новодо6лите като мен!!!На драго с6рце ще се отзова, само кажете къде и в колко!!!Мерси предварително!!!! Весело посрещане на ПРАЗНИЦИТЕ!!!Желач ви все по-високи тонове и умерено вибрато!!!! Бъдете живи и здрави!!! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Декември 28, 2006 Автор Отговорено Декември 28, 2006 Спайки, пожеланието кърти мивки направо Така, за неразбралите и не-разбралите къде се намира въпросната кръчма, която един алигатор неотдавна назова "Конюшната", както и за тези, които мислят, че са разбрали, но в последния момент се окаже, че не я намират - номерът ми е само не казвайте на фенките) 0885 717 953 (тоя номер е нов - стария отиде в небитието - това за всички, които вече са си записвали мой номер) Само предупреждавам, че ина вероятност да съм на работа до 20:00 - работното ми място е близо до НДК, така че ще мога да забера някой към кръчмето, ако се наложи. На срещата пристигам към 20:30 (най-късно). Моля ви, не почвайте боя без мен Цитирай
Ivan Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 (Редактирано) @Corvus...един въпрос, сос зор или со кеф...не ми се пие с теб,ай със здраве за боя...жал ми е за теб,нали знаеш какво е направил Борис с Расате когато се опитва да върне някои древно езически богове. Иначе аз пристигам в София,където ще се видя с добри приятели заслужаващи внимание и добро отношение,за теб отново поздрави от цяла Пиринска Македония с Македонски напеви. така и не разбрах къде е кръчмата,че телефона ти даваше постоянно заето,вероятно от много фенки Редактирано Декември 29, 2006 от Ivan Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 3, 2007 Автор Отговорено Януари 3, 2007 (Редактирано) Нямаше да се заяждаш, а? Понеже телефонът ми е давал постоянно заето, който се яви успя да ме намери, нали... Само да те светна, че не сме правили срещата за теб, а И за теб. Между другото въпросите обикновено завършват с питанка и изискват отговор. Поздрави на всички. Честита нова година. Правете си срещите без мен! Редактирано Януари 3, 2007 от CorvusCorax Цитирай
Elly Отговорено Януари 10, 2007 Отговорено Януари 10, 2007 Пилеее! НЕ СЕ ЯДОСВАЙ ЗА ГЛУПОСТИ! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Този месец ще си попеем ли? Цитирай
csc Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 Ей хора, аз съм още каратистка в тоя форум и гледам гледам и изпускам всички сбирки и мероприятия, които се организират. Затова моля Ва най-учтиво и чистосърдечно ако скоро има сбирка на вокалите или на форума или някаква друга организация с нестопанска цел се заформи, някои да вземе да ми пише на лична, щото иначе все съм неразбрала. Заплеса ми е пословичен, в разрез с огромното ми желание! До скоро Цитирай
BaMnupa Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Абе ако има такава сбирка и аз бих се присламчил, ако не да опъвам гласни струни, то поне да послушам Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 22, 2007 Автор Отговорено Февруари 22, 2007 И аз искам сбирка... Няма ли някой да организира, или аз пак да се заема (макар че бях обещал да не го правя)? Цитирай
Recommended Posts