Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
^Човек, пееш страхотно! Искрени поздравления! Слушах те с огромно удоволствие в Неделя. Респект!

Мерси, радвам се че на този Джем има и женски глас, това винаги е страшна емоция! :godbless:

Отговорено (Редактирано)

Ще правим ли последно сбирка преди края на 2006?

Предлагам 22.12 (с оглед на това, че е петък и че ми е удобно:cheers: )

Говоря за сбирка на маса, уточнявам:)

Редактирано от CorvusCorax
Отговорено (Редактирано)

Амчи то... тогава ще има нещо като сбирка... поне предполагам, че доста хора от форума ще се сберем... :cheers: Става въпрос за благотворителния концерт, нали се сещаш? ;)

аааа, с тоя едит... аз сега какво да си правя с мнението? :)

едит на едита: е да, ама 2 сбирки в една вечер...

Редактирано от Elly
Отговорено

Слях двете теми за срещи на вокалите +певческите изяви на тях в една тема, че този подфорум е много тесен и за 2те. :)

Приятно изкарване! :lol:

Отговорено

Искренски, имаш една бира от мен на срещата (не казвам "ако дойдеш", защото тоя път ТРЯБВА вече да се явиш, избор н'ти са предоставя :D ).

Има още няколко човека, които трябва вече да се отчетат с присъствие, да не споменавам какво говорихме с Кремена на последната среща за една мила наша съфорумничка, на която трябва да се постави ултиматом - или идва, или бан(ан)... Но да не сме толкова крайни... Кой още да чакаме? (Аз съм по дефаулт)

Отговорено (Редактирано)

Очертава ли се преди новата година събиране на вокалите,пишете как стоят нещата,за да може евентуално да взема някакво решение...наздраве :P

..ако е за 22.12 няма да мога да дойда,от 28 до 30...но пък все празници,пишете все пак какво е крайното решение.

Редактирано от Ivan
Отговорено
Искренски, имаш една бира от мен на срещата (не казвам "ако дойдеш", защото тоя път ТРЯБВА вече да се явиш, избор н'ти са предоставя :virtuoz: ).

Ш' си помисля. :metalist: