laichzeit92 Публикувано Юни 17, 2009 Публикувано Юни 17, 2009 Здравейте , това лято реших че е време да си купя първата ел. китара , за нея не мога да заделя много пари ... мога да дам около 300 лв. , та се чудих каква китара да си взема , бях се насочил към някой Squier , но не знам какъв модел да си взема и дори дали да е Squier ... затова ако можете да ме посъветвате за някакъв вид китара на тази цена и да кажете мнението си за нея .
Rock Forever Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 Здрасти. Виждам,че четеш форума. Предполагам си забелязал всички други подобни теми на твоята,но все пак я пусна. Едва ли някой ще ти каже нещо по-различно. Същата хава като с ефектите. Отвори форума и на втора,трета.... страница да видим какво ще намериш. Със здраве
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 Прегледай, моля те, темите, линкнати в тази тема, както и други подобни теми. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=60048 Каквото има да се каже, в общи линии е вече написано.
dean_dime Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 Ами такива теми колкото искаш. Порови се и ще намериш.
Recommended Posts