BloodMetall Публикувано Юни 14, 2009 Share Публикувано Юни 14, 2009 Здравейте колеги. Оня ден открих този сайт www.Ranguitars.com . Jeff Waters от Annihilator свири с тия ми ти китарки мн. яко изглеждат направени са супер . Те са си къстъм шоп . Полски са по народност . Та питането ми е някой имал ли е допир до тия китарки и ако да какво му е впечатлението за тях . Писах им е-меил и ми отговориха за един модел мн. красив Explorer че струва 2100 евро но пак е къстъм и според мен е доста евтино. Дайте мнение разгледайте сайта Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Юни 14, 2009 Share Отговорено Юни 14, 2009 И аз контактувах с тях преди 2-3 години. Искат 100% авансово плащане. Срок на изпълнение от 6 до 24 месеца. Честито! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ava Отговорено Юни 14, 2009 Share Отговорено Юни 14, 2009 Taкава тема за тези китари има от 100 години във форума... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юни 14, 2009 Share Отговорено Юни 14, 2009 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=19356 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts