synchu Публикувано Септември 23, 2004 Публикувано Септември 23, 2004 ...кажи някакъв свестен семпъл сет/library за барабани? Сега джуркам т.нар. ns_kit, ама искам нещо различно? Каса ала Портной - Scenes From a Memory? Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 23, 2004 Отговорено Септември 23, 2004 Винаги съм презирал писането на компютърни барабани и съответно никога не съм събирал и т.н. семпли и звуци. Моите семпли и звуци заемат по-голямата част от стаята ми и се настройват според зависи. Цитирай
synchu Отговорено Септември 23, 2004 Автор Отговорено Септември 23, 2004 Не мога да не се съглася с теб Ядец... Но все пак като един обикновен китарист (wannabe) и като работеща персона, която пътува много напред назад тва ми е малко в повече, затова се опитвам да си намеря нещо читаво, което най-малко да не ме дразни... Все пак ще пробвам т.нар. Drumkit From Hell 2 вероятно, като не казваш друго... Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Все пак ще пробвам т.нар. Drumkit From Hell 2 вероятно, като не казваш друго... I az taka stiga da go namerq Цитирай
nazgul Отговорено Септември 26, 2004 Отговорено Септември 26, 2004 Drumkit From Hell не е никак лошо, даже перфектно като семпли, но също така рагледай и FXPansion BFD Drum Module. Пак може да си я свалиш от ***Линкът е изтрит от Armaggideon, от уважение към авторските права*** Цитирай
AXE Отговорено Септември 26, 2004 Отговорено Септември 26, 2004 Има ли някой навит да изтегли тия семпли и да ги качи другаде че нямам достъп то техно линка. Мерси за който го стори. Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 26, 2004 Отговорено Септември 26, 2004 Трудна работа, две dvd-та са все пак... :shock: Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 26, 2004 Отговорено Септември 26, 2004 Има ли някой навит да изтегли тия семпли и да ги качи другаде че нямам достъп то техно линка.Мерси за който го стори. Same grr nqma bubu nqma ftl nqmam data 4esto ..m/datacomm/ Цитирай
AXE Отговорено Септември 26, 2004 Отговорено Септември 26, 2004 Трудна работа, две dvd-та са все пак... :shock: Абе малко по малко, като се почне с по яките неща. Аз ако ги набарам ще ги ъплоудна някъде където повече хора ще могат да ги теглят, ама със сегашния нет не мога. Може би другия месец, ако пробвам друг доставчик.... :arrow: Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 27, 2004 Отговорено Септември 27, 2004 Трудна работа, две dvd-та са все пак... :shock: Абе малко по малко, като се почне с по яките неща. Аз ако ги набарам ще ги ъплоудна някъде където повече хора ще могат да ги теглят, ама със сегашния нет не мога. Може би другия месец, ако пробвам друг доставчик.... :arrow: Bihme ti bili zadylzheni :godblessyou: Цитирай
synchu Отговорено Септември 27, 2004 Автор Отговорено Септември 27, 2004 бсолютно бихме били. BFD също съм чувал, че много добри и освен това много по-лесно се работело. Ама по-скъпи като цена Цитирай
AXE Отговорено Септември 27, 2004 Отговорено Септември 27, 2004 I'll do my best! Кофтито е че още нямам саунд карта която да може да ползва саунд фонтове :cry: Цитирай
synchu Отговорено Септември 27, 2004 Автор Отговорено Септември 27, 2004 То това не зависи от саунд картата То има софтуер, който ги плейва и нямаш грижи. Не говорим за саундфонтс (за които пак няма проблем софтуерно да ги плейваш). Цитирай
Armaggideon Отговорено Септември 27, 2004 Отговорено Септември 27, 2004 Опитай тук и тук. Много добре звучат, но струват пари :| Цитирай
synchu Отговорено Септември 27, 2004 Автор Отговорено Септември 27, 2004 Мдам - това ми е известно. За DFH също ми е известно, че звучи добре, защото съм слушал семпли от него, пък и парчета правени с него. За DoD - не съм чувал ....ей сега ще хвърля едно ухо... Цитирай
Recommended Posts