alexander anev Публикувано Юни 12, 2009 Share Публикувано Юни 12, 2009 Здравейте,голям фен съм на B.B. King и ако някой може да ми направи списък или още по-добре да ми даде всичките му песни(по скайп/и-мейл) които той е пял през музикалната си кариера,предварително благодаря!Става въпрос не за 20-30 песни... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ziggy Отговорено Юни 12, 2009 Share Отговорено Юни 12, 2009 (Редактирано) http://en.wikipedia.org/wiki/BB_King_discography ето ти поне официално издаваните. Редактирано Юни 12, 2009 от Ziggy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slacoth Отговорено Юни 12, 2009 Share Отговорено Юни 12, 2009 (Редактирано) 5. Забранява се публикуването на линкове към продукти, предмет на чужда интелектуална собственост – музика, софтуер, филми и други! Редактирано Юни 12, 2009 от eL_NinYo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slacoth Отговорено Юни 12, 2009 Share Отговорено Юни 12, 2009 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 12, 2009 Share Отговорено Юни 12, 2009 Или в AllMusic.com Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexander anev Отговорено Юни 20, 2009 Автор Share Отговорено Юни 20, 2009 благодария,а за да не отварям нова тема ето това може ли някой да ми го преведе? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiroLambov Отговорено Юни 20, 2009 Share Отговорено Юни 20, 2009 Общо взето свирел в някъв нощен клуб, в който използвали варел с керосин за отопление. Една вечер двама се сбили и бутнали варела и станал пожар. Всички избягали и когато ББ усетил, че оставил китарата си вътре, влезнал за да я вземе и за малко не умрял. По-късно научил че тия са се сбили заради някаква жена, която се казвала Лусил. И завършва с това изречение: "Кръстих китарата си Лусил за да ми напомня никога да не правя такова нещо, отново." Общо взето това трябва да е историята. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexander anev Отговорено Юни 21, 2009 Автор Share Отговорено Юни 21, 2009 супер,мерси много Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts