Death Публикувано Юни 10, 2009 Публикувано Юни 10, 2009 Някой може ли да каже дали този гоеорител е подходяшт за китара. Мисля че не е точно китарен,но все пак има много блиски характеристики с такъв. http://www.eminence.com/proaudio_speaker_d...mp;SUB_CAT_ID=2 Цитирай
synchu Отговорено Юни 10, 2009 Отговорено Юни 10, 2009 Е дали е подходящ е въпрос на вкус. И зависи от усилвателя. Аз си взех преди около доста време един такъв за едно комбо. Сигур' ще да е било отдавна, защото още пишеше Made in USA, сегашните не знам дали са такива. Усилвателя сам по себе си е с доста високи, което за този говорител е добре, защото му лиспва малко тази част от спектъра, което не е чак толкова добре за китарен говорител. Не ти се чува китарата в микса Но в зависимост от усилвателя, китарата, това което свириш и нивото на дисторшън (или типа чист звук), който търси може и да ти свърши работа Обхвана ме само едно съмнение дали моя не беше Бета :/ Цитирай
MARK B Отговорено Юни 10, 2009 Отговорено Юни 10, 2009 Според данните става за китара.Само дето има малка чувствителност-95-96dB. Beta 12A има по-малко високи но е по-мощен,по-тежък и по-скъп с 10-12лв. SPL-98dB. Цитирай
Recommended Posts