CyberGene Публикувано Юни 10, 2009 Публикувано Юни 10, 2009 Не пускам темата в борсата, защото все още не продавам, просто искам да проуча дали би имало интерес някой да купи електронно пиано Roland RD-700SX? Изключително запазено е, на две години, аз много си го харесвам, но май напоследък не свиря с група, не го ползвам по предназначение и ми трябва само нещо, на което да свиря със звук на пиано, останалите екстри не ги ползвам, така че няма смисъл да стоят напразно и неизползвани. Пускам темата само като проучване, защото не съм си харесал ново пиано все още, така че зависи от това дали ще има интерес. Ориентировъчна цена: 2700лв. Цитирай
chesterfield Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 Аз по принцип съм заинтересован, но трябва да се поогледам и за други възможности, а и в момента не съм в България. Ще се прибера средата на юли. Ако до тогава не си го продал или пък аз не съм решил нещо друго може да те потърся. Между другото пробвах RD-700GX има страхотна клавиатура, а звука е по-добър от този на Fantom G. Въобще РД серията си е класна. Единственото нещо, което не ми харесва е теглото. Ще се изгърча с тия 25 кила. Случайно да имаш и калъф с колелца към него? Цитирай
CyberGene Отговорено Юни 26, 2009 Автор Отговорено Юни 26, 2009 Ами добре, обади се, като се прибереш Имам мек калъф, който ми уши Милен по поръчка, но няма колелца Ще го дам с пианото, освен ако не реша да си взема RD-700GX, защото чувам, че наистина клавиатурата била по-добра и звукът на пианото също, но ме притеснява, че е много скъпо, а само заради единия звук на пианото едва ли си струва. Аз съм се насочил към нещо от сорта на Yamaha CP33, P-155, но пък никое от тези няма готин Rhodes, за разлика от RD-сериите, които имат супер яки Rhodes пиана... Пред голяма дилема съм, но ще го измисля. Пък Rhodes мога да си пускам от компютъра все пак. Цитирай
Recommended Posts