solo5 Публикувано Юни 6, 2009 Публикувано Юни 6, 2009 интересна балалайка колко ли струва и дали се продава някъде в БГ? Цитирай
vurbito Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 Dean имат подобен модел, както и ML-coustic Цитирай
TONY Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 Вкусове разни... Все пак да попитам - за какво ти е тази китара? Спорем мен , акустична стрела = на перверзия. То и въпросният Майкъл Драйв, без да го знам кой е, така изглежда.(подозирам, че е гей) Цитирай
Orion Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 :hysterical: А, Тони, що така мислиш - заради черния лак на ноктите или черните чорапогащи по ръцете. Иначе Flying V Takamine WELCOME TO THE HOME OF MICHAEL D.R.I.V.E. ! Цитирай
sasog Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 (Редактирано) ^ В никакъв случай не е заради косата също Taя китара и на мен ми идва супер перверзна...Комбинацията "изгъзена форма+акустична китара" не ми е по вкуса явно.Но различни хора, различни мнения. Редактирано Юни 6, 2009 от sasog Цитирай
TONY Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 (Редактирано) Да, пък и от снимките на сайта му така ми изглежда. Но се оказа, че един път се е развел, втори път се е женил. Сега май живее разделен с жена си и се бил посветил на Господ. Няма значение. Китарата бих я постнал в темата с най-грозни китарки. Редактирано Юни 6, 2009 от TONY Цитирай
Yves Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 Всеки който нарича подобна китара "перверзия" или я намира за странна да гледа концерта Acoustica на Scorpions и да види дали на Руди Шенкер не му отива Цитирай
horsefucker Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 ^ В никакъв случай не е заради косата също Taя китара и на мен ми идва супер перверзна...Комбинацията "изгъзена форма+акустична китара" не ми е по вкуса явно.Но различни хора, различни мнения. Съгласен супер грозна е. Акустичен роудс. Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 Има и по - грозни, но не са чак толкова много на брой, хехе. Самата идея за акустична китарата стрела не ми е по вкуса. Цитирай
Dawnfall Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 (Редактирано) На мен лично ужасно много ми харесва, ама варианта на Dean - с dean-ската глава. Ама добре де, очевидно V формите не са по вкуса ви. Тогава за тази какво ще кажете? Едит: опа, забравих и telecoustic-a: Telecoustic Stratacoustic Редактирано Юни 6, 2009 от Dawnfall Цитирай
solo5 Отговорено Юни 6, 2009 Автор Отговорено Юни 6, 2009 Dawnfall и двете китари са страхотни Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 Аз не съм запален фен на телекастърската форма, обаче за акустична някакси се връзва. И двете ме кефят много Цитирай
horsefucker Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 Готини са Стратовете и Телекастерите. Особено тоя ел. кустичен вариант. Цитирай
sasog Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 И на мен ми харесват теле и страт в акустичен вариант.Стратакустикът като че ли малко повече... А довода за мистър (хер, де) Рудолф Шенкер при мен не преде - брат му ми е любимец просто, а той самия си не ми допада особено. Както и да е - аз съм голяма консерва, тъй че моето мнение си е малко...консервативно Поздрави! Цитирай
Recommended Posts