robtrujillo Публикувано Юни 4, 2009 Share Публикувано Юни 4, 2009 Така, имам един проблем с новото ми бас кубе и ми препоръчаха да пиша тука....Кубето има суич, който включва при-гейн, но вече втори ден като превключа кубето просто не работи, не излиза никакъв звук, а на чистия канал няма никакви проблеми.Не знам, може и нещо бутона да е развален или да има разпоени жици, кубето си е старичко, правено в Англия... Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MrDeath Отговорено Юни 4, 2009 Share Отговорено Юни 4, 2009 Проверил ли си най-основните неща, от рода на гейн канала да ти е намален на 0? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
robtrujillo Отговорено Юни 4, 2009 Автор Share Отговорено Юни 4, 2009 Може да съм басист, ама не съм чак ТОЛКОВА прост Увеличен е до край. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fender_str Отговорено Юни 4, 2009 Share Отговорено Юни 4, 2009 Значи остава да го погледнем пиши ми лс ако те интересува Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts