Kalmar Отговорено Ноември 12, 2010 Отговорено Ноември 12, 2010 Ще е чудесно да кажеш цената, понеже линковете не се отварят. Колкото до това дали е най-добра или не за класа и цената... доста марки се правят в една и съща фабрика в Индонезия, Китай и Корея... качеството на материалите и изработката е общо взето идентично. От друга страна аз на тези келеша в xxxx не им вярвам за нищо, понеже и те като всички останали се опитват да си пробутат стоката. Вярвай на ушите и ръцете си, ако нямаш много опит се довери на познат с богат такъв. А че Californian-ът ти е произведен в Азия е ясно Хеймър отдавна не правят Californian, Diablo I и II, Centaura и Chaparal в щатите... за голямо съжаление. А по въпроса за Хеймър като цяло... Само пълен лаик, незапознат с процеса на изработка на щатските им китари, може да каже че са копия на Гибсън... Хеймър имат подобна на Гибсън концепция относно дървенията, но не и конструкцията и изработката... В youtube има филмчета за Хеймър, вижте ги. Почти всичко се изработва ръчно, за разлика от повечето щатски топ компании, начело с Гибсън (при които това може да се каже само за къстъм шопа). Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 12, 2010 Отговорено Ноември 12, 2010 всичко се изработва ръчно, за разлика от повечето щатски топ компании, начело с Гибсън (при които това може да се каже само за къстъм шопа).Много ми е интересно какви машини лепят грифовете и топ-а на другите модели.Аз бих разгледал Корт ,преди да взема Хеймър - по евтини наполовина и не са зле. Цитирай
Kalmar Отговорено Ноември 14, 2010 Отговорено Ноември 14, 2010 Никъде не съм казал, че всичко се прави на машина при другите компании. Цитирай
Recommended Posts