Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

здравейте...моляви се не ми се смейте амаа свалих долу за фината настроика дето са като болчета и се навъртат и са немога ги завъртя..та ако има неква цака за завъртане..кажете ?:)

Отговорено
:hysterical: Кои болтчета точно, моля удари една снимка или кажи какъв ти е струнника, за да можем да ти помогнем по-добре. И, ох.... сори, но се смея :hysterical: Просто се сетих за около 1000 вица, които са писани за нас басистите...
Отговорено

Всичките ли бяха развити в този вид? Ако отговорът ти е ДА, то моля, развий ги пак едно по едно и опитай дали няма да пасне на местата на тези, които се опъват. :hysterical: Ако не стане, огледай дали не си им съсипал резбата с опитите и дотук. Ако си, надявам се да знаеш, че това е лошичко... но поправимо :hysterical:

Отговорено

не само тези двете..опитвах но чак да съм преебал резбата невярвам..а и то може да се завърта но стига до една степен и спира..все едно се удря в камък

Отговорено

Ако съм разбрал правилно, значи просто са стигнали крайно положение и тогава малко "запичат", вариант е с малко повечко сила да пробваш да ги навиеш, но все пак не е сигурно, че ще стане, надали си прецакал резбата, обаче все пак всичко е възможно.

Отговорено

е със повечко сила пък да не съсипя резбата..

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.