Jump to content
Българският форум за музиканти

Как да завия болтчетата за фина настройка


Recommended Posts

здравейте...моляви се не ми се смейте амаа свалих долу за фината настроика дето са като болчета и се навъртат и са немога ги завъртя..та ако има неква цака за завъртане..кажете ?:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:hysterical: Кои болтчета точно, моля удари една снимка или кажи какъв ти е струнника, за да можем да ти помогнем по-добре. И, ох.... сори, но се смея :hysterical: Просто се сетих за около 1000 вица, които са писани за нас басистите...
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичките ли бяха развити в този вид? Ако отговорът ти е ДА, то моля, развий ги пак едно по едно и опитай дали няма да пасне на местата на тези, които се опъват. :hysterical: Ако не стане, огледай дали не си им съсипал резбата с опитите и дотук. Ако си, надявам се да знаеш, че това е лошичко... но поправимо :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не само тези двете..опитвах но чак да съм преебал резбата невярвам..а и то може да се завърта но стига до една степен и спира..все едно се удря в камък

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако съм разбрал правилно, значи просто са стигнали крайно положение и тогава малко "запичат", вариант е с малко повечко сила да пробваш да ги навиеш, но все пак не е сигурно, че ще стане, надали си прецакал резбата, обаче все пак всичко е възможно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.