Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Jazz shop при Крум и Пепи. Адреса можеш да намериш в рубрика Други- Музикални магазини в БГ. В София аз поне не знам магазин с по-голям избор 2ра ръка. Има и един в Пловдив, мазе, улицата май е "Иван ВАзов" (от гарата към площада с Тримонциум), ама тук давам думата на южняците :)

Отговорено

Има един в София, намира се във втората пряка на Пиротска, тръгвайки от паркинга на Халите, свива се вдясно и на 20м от лявата страна, казва се "Чана" и вътре понамирисва, но има готски работи чат-пат:)

Отговорено
  Toзи магазин Чана НЕ го препоръчвам при никви обстоятелства. Абсолютни мошеници...

... псилютно не вдъхва особено доверие (... но както беше обсъдено вдъхва други неща :P )!!!

Отговорено

Един бивш мой басист дълги години се съди с тях заради един клавир, който беше оставил. Така че не ги препоръчвам и аз...

Отговорено

това с оставянето е грешка. оттам само взимаш и то след пазарлък, ако продавача не знае какво точно ти предлага :P

майтап де. пазарувайте оттам само ако сте абсолютно сигурни какво купувате т.е. и аз не ги препоръчвам

Отговорено
Един бивш мой басист дълги години се съди с тях заради един клавир, който беше оставил. Така че не ги препоръчвам и аз...

основна грешка :) аз това което го бях оставил отдавна съм го прежалил

:)

Отговорено

Мрън, мрън, човека си пита за магазин, с'а освен едни доста брутални бас усилватели, друго яко не съм видял там... миришка, един от продавачите си боядисва "прическата" и ходи с обичка, нищо че е на 55-60... old school мачка! :) Пък псето май го няма вече, направо магазинът прогресира! :) ае, наздраве :)

Отговорено
И какво им остави? ако смея да запитам

Нищо особено - един вехт усилвател и вехта китара...

прогресира дрънки... :):)

Добре, че не ми се занимава пък и не си струва. :killyou:

Отговорено

засичал съм и на ул.Преспа (с/у Седмочислениците) неща на старо, и една убийствено архивна орфейка за (!!!) 150лв., но след като пича ми продаде струни с мазни от 'обяда' си пръстенца (люти чушки и нек'ви салами в/у един вестник) нещо в мен се пречупи...