Grez Публикувано Октомври 28, 2005 Публикувано Октомври 28, 2005 (Редактирано) Здравейте приятели. Вече 1ч чета паст-постинги но така и не намерих това толкова важно нещо за ултра-начинаещите . Бих искал да помоля някой да запише настроена акустична китара, та да мога спрямо записа да си настроя моята. Пробвах с на Металика парчето, но там не се чува много ясно и се отказах. Вярвам, ще има много доволни потребители, ако има кой да осъществи идеята Ако няма къде да качите файла - grezinko@mail.bg - аз ще се погрижа. Благодаря ви предварително. Редактирано Октомври 28, 2005 от Grez Цитирай
DanelectroDC Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 ако имаш микрофон на компютъра направо ползвай този аетоматичен тюнер. на мен ми е много удобен Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 (Редактирано) Китарата се настройва по такъв начин за да е по-лесно да се разбере и свири... вашата най-ниска струна е E (с най-нисък тон) това е 6-та струна защото който е открил този метод за настройване е имал жестоко чувство за хумор... по принцип ние броим от ниско към високо... както и да е.... 5-та струна е A, 4-та е D, 3-та G, 2-та B и първата е още едно Е. Ето всичко това опростено: e 1-ва B 2-ра G 3-та D 4-та A 5-та E 6-та <- това е струната най близко до главата ви докато свирите Това и много други съвети за начинаещи можеш да намериш тук http://kitara.hit.bg e-ми B-си G-сол D-ре A-ла E-ми Редактирано Октомври 28, 2005 от Свирациус до Побъркациус Цитирай
fire_garden Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 Пратил съм ти една мп3-ка на мейла Предполагам, че ш'ти свърши работа. Цитирай
Grez Отговорено Октомври 28, 2005 Автор Отговорено Октомври 28, 2005 Пратил съм ти една мп3-ка на мейла Предполагам, че ш'ти свърши работа. Мерси, мерси, мерси мноооого, точно от това имах нужда! Цитирай
yuli Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 Пичага мисля че ще ти е лесно с програмата "GUITAR PRO 4",tam ima vsi4ko koeto ti trqbva.... Цитирай
yuli Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 (Редактирано) ++++ Редактирано Октомври 28, 2005 от yuli Цитирай
yuli Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 Наистина моля ако някой има AP Tuner да ми го прати на juli_k@abv.bg Цитирай
DanelectroDC Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 Наистина моля ако някой има AP Tuner да ми го прати на juli_k@abv.bg не че нещо, ама по горе съм дал точно линк ди АП Тунера! Цитирай
yuli Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 DanelectroDC знам чoвече но от там немога да го дръпна,затова помолих...... Цитирай
Recommended Posts