niki123bg Публикувано Октомври 27, 2005 Публикувано Октомври 27, 2005 Реших и аз да пусна един запис с моят любим преамп :inlove: Свирнята е колкото да има нещо записано там и е просто квото ми хрумна. Малко е кофти записа (към края на сесията установих, че записвам на 16 бит/44.1КХц), да не говорим ква мъгла ми е миксирането, но се надвам че се чува гласчето на Lee Jackson-a Ей го на: трашченце пс. Ма мнооо обичам да се оправдавам да му се невиди Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 Триумфално, Уотсън. :hello: Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 Реших и аз да пусна един запис с моят любим преамп :inlove: a кой е любимият ти преамп добре е станало бе кво Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 27, 2005 Автор Отговорено Октомври 27, 2005 (Редактирано) 10х Ами нещото се казва Lee Jackson GP 1000 - с 3 лампички 12АХ7. Абе не знам, не ми звучи и тва е положението - едно такова ... как да го определя - сякаш пищи китарата Тук направих един опит да го миксирам по малко по-различен начин: трашче (в.0.2) ... и така не ме кефи особено, но ще дерзаем - някой ден ще му хвана цаката или поне така се надявам . В същност ми е интересно да го чуя на колони, но това ще стане най-рано утре, че е вече никое време. Редактирано Октомври 27, 2005 от niki123bg Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 Реших и аз да пусна един запис с моят любим преамп :inlove: Свирнята е колкото да има нещо записано там и е просто квото ми хрумна. Малко е кофти записа (към края на сесията установих, че записвам на 16 бит/44.1КХц), да не говорим ква мъгла ми е миксирането, но се надвам че се чува гласчето на Lee Jackson-a Ей го на: трашченце пс. Ма мнооо обичам да се оправдавам да му се невиди Много приятен мек звук ......... ееххх ще ме комплексирате тука с тая хапаратура уе .... Префектно ..... Цитирай
Dylan_101 Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 Много добър "прозрачен" звук наистина. Бива го този преамп, определено. Мерси че ме светна, направо се зарибих по него. Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 28, 2005 Автор Отговорено Октомври 28, 2005 Много приятен мек звук ......... ееххх ще ме комплексирате тука с тая хапаратура уе .... А ние като постоянно се комплексираме от музиката която създаваш ... кво да правим ? Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 Много приятен мек звук ......... ееххх ще ме комплексирате тука с тая хапаратура уе .... А ние като постоянно се комплексираме от музиката която създаваш ... кво да правим ? а тъй, кажи му го да се вземе в ръце сори за офа, бях длъжен ми ти не минаваш през друго освен преампа нали, тогава си е нормално да пищи мъничко, то нали се очаква кубето да го позаобли малко или греша Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 28, 2005 Автор Отговорено Октомври 28, 2005 Много приятен мек звук ......... ееххх ще ме комплексирате тука с тая хапаратура уе .... А ние като постоянно се комплексираме от музиката която създаваш ... кво да правим ? а тъй, кажи му го да се вземе в ръце сори за офа, бях длъжен ми ти не минаваш през друго освен преампа нали, тогава си е нормално да пищи мъничко, то нали се очаква кубето да го позаобли малко или греша Обаче пък си има и добри страни, яката музика която прави ме мотивира и аз да се опитам да направя нещо добро За преампа - записите са направени така: Ритъм: китара -> преамп -> ДИ Бокс със включена спийкър симулация (4х12") -> пулт -> звукова карта Солото (или по-скоро мелодийка) китара -> Wah - Wah с включен клийн бустер -> преамп -> ДИ Бокс със включена спийкър симулация (4х12") -> пулт -> звукова карта Сега като се замисля, може причината да е както в спийкър симулацията, така и в уа-уа-то. Ще го изследвам този проблем. Ще пробвам с различни, но компютърни спийкър симулации и ще пробвам уа-то с различни настройки. Цитирай
fracture Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 Хъх, едва днеска прослушах трашъриите, първото определено ме кефи повече, басси - дъската ми е на поправка, иначе щях да облагородя (омаскаря) с ниски честоти. Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 29, 2005 Автор Отговорено Октомври 29, 2005 Хъх, едва днеска прослушах трашъриите, първото определено ме кефи повече, басси - дъската ми е на поправка, иначе щях да облагородя (омаскаря) с ниски честоти. Нямаме бърза работа Ще ми е интересно да го чуя допълнено с готин бас. Цитирай
fracture Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 начи, нотифицирам едно обещание, парчето и в gmail-а, басите ги записах набързо, при повече време, може да станат и по-сносни ... btw: аре адаш и честит ти имен ден Цитирай
niki123bg Отговорено Декември 6, 2005 Автор Отговорено Декември 6, 2005 (Редактирано) начи, нотифицирам едно обещание, парчето и в gmail-а, басите ги записах набързо, при повече време, може да станат и по-сносни ... btw: аре адаш и честит ти имен ден Ааааа, супер яко е станало !!!! Честито и на тебе адаш! Много ти благодаря, това си е направо подарък за именния ден! Ще трябва да се почерпим при първа възможност! пс. Някой ден ако го направя цялото парче, дали ще имаш желание да ми гостуваш виртуално като музикант ? Редактирано Декември 6, 2005 от niki123bg Цитирай
fracture Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 (Редактирано) охо, на първа бойна линия съм, има хляб в тези рифове, па и дано се науча да записвам звука който трябва да е :hello: Редактирано Декември 6, 2005 от fracture Цитирай
Recommended Posts